Kahramanmaraşlı İş adamı Murat Bilgiç'in birtanecik kızı Sibel Bilgiç ile Orman Bölge Müdürlüğünde yıllarca görev yapmış Cuma Kara'nın biricik oğlu Sinan Kara mutluluğa evet dedi. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün, Arsan - Laledan düğün sarayında gerçekleşti. 1500 kişinin katıldığı düğün törenine, şehir dışından da bir o kadar katılım sağlandı. Muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşen düğün törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve önceki dönem Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel'de katıldı. Fırat Görgel yıllarca beraber görev yaptığı Sibel Bilgiç hanımefendiye ve Sinan Kara'ya bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Düğün töreninde neredeyse tüm yörelerin oyunlarıda, müthiş bir performansla oynandı. 

AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Bilgiç'in başarılı genç girişimci kardeşi Ahmet Bilgiç ise arkadaşlarıyla birlikte muhteşem bir performansla harmandalı oynadı. Katılımcılar tarafından alkışlarla izlenen oyunlar, çok büyük ilgi gördü.

Öte yandan Sibel Bilgiç ise Haber46'ya yapmış olduğu açıklamada; " "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve ailemize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bir ömür boyu mutlu olacağız. Tüm dostlarımızın katıldığı güzel bir düğün töreni ile yeni bir hayata başlıyoruz. İnşallah ikimiz için de her şey güzel olur" dedi.

Haber46 ailesi olarak Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.