Kanal D ekranlarının flaş dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 7. Bölüm'de; Mustafa, Zeliş'in kalbini çalmak için ona büyük bir sürpriz hazırlıyor ancak beklenmedik bir durum yaşanıyor. Kalbim Ege'de Kaldı 7. bölüm bu akşam Kanal D ekranlarında hayat bulacak. Kalbim Ege'de Kaldı 7. son bölüm fragman ve özeti bu haberimizde sizleri bekliyor...

Kalbim Ege'de Kaldı 7.Bölüm'de; Mustafa, Zeliş'in kalbini çalmak için ona büyük bir sürpriz hazırlıyor ancak beklenmedik bir durum yaşanıyor. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

KALBİM EGE'DE KALDI 7. BÖLÜM ÖZET

Mustafa, uzun zamandır inkar ettiği, görmezden geldiği gerçekle sonunda yüzleşir. Karnındaki ağrıların, midesinde uçuşan kelebeklerin tek bir sebebi vardır; o da Zeliş. Bunca zaman didişip durduğu, hatta zorla evlendiği Zeliş’e aşık olduğunu fark eder Mustafa. İyi de şimdi ne yapacak? Zeliş’in gözünde Mustafa’nın şansı var mıdır?

Diğer yandan Cabbar karısı Halime’den boşanmamanın yollarını arar. Öte yandan köyün kadınları kendi paralarını kazanmaya karar verince, köyde kadınlarla erkekler arasında kolay kolay bitmeyecek bir savaş başlayacaktır. Mustafa, Zeliş’i aklından bir saniye bile çıkaramayadursun, Yaman’ın da eli armut toplamaz elbette. Zeliş, farkında olmasa da Yaman ve Mustafa arasında kalır. Acaba hangisi gerçek aşktır?



KALBİM EGE'DE KALDI 6. BÖLÜM ÖZET

Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur. İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar. 

Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır. 

Hem İlke’den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler. Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar. 

Oyuncu Kadrosu:

Alper Saldıran-Mustafa
 
Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama Kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir. 
 
Oya Unustası-Zeliş
 
Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.
 
Eren Hacısalihoğlu-Yaman
 
Mustafa Kürük nasıl "yanlış" adamsa, Yaman Eryaman da o denli "doğru" adamdır. Zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert, kibar... Zeliş ve kainattaki tüm kızlar için asil bir şövalyedir Yaman. Entelektüeldir de Yaman, görgülüdür, bilgilidir. Zeliş'in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman'da olmayan bir şeye sahiptir; Şeytan tüyüne.