Kanal7'nin sevilen dizisi Bir Tutam aşk'ta şok gelişmeler yaşanıyor. Hong Ra On'un annesine kavuşmasını sağlayan Veliaht Prens 12. bölümde saldırıya uğrayacak. 

Bir Tutam Aşk dizisi milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Orjinal adı Love in the Moonlight olan Bir Tutam Aşk'ta başdündürücü bir hızla gelişen olaylar dizisi 12. bölümde de devam edecek. Başrollerini Park Bo Gum ve Kim Yoo Jung gibi birbirinden yetenekli iki genç oyuncunun paylaştığı dizinin gelecek bölümünde neler yaşanacak*

Bir Tutam aşk izlemeye alışkın olduğunuz dizilerin tamamen dışında, kendine özgü konusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide güç, iktidar ve aşk üçgeninde gelişen olaylar izleyiciye aktarılıyor. Hong Ra On ve Veliaht Prens Lee Young’un tanışma hikâyesi ve ardından gelişen olayların konu edinildiği filmdeki gelişmeler aşk mektubu ile başlıyor.

12. Bölüm

Hong Ra On’un annesine kavuşma dileğini Prens, gerçekleştirir. Ra On’un annesi, kızının Prensle bu kadar yakın olmasına şaşırır ve Ra On’un, Hong Gyeong’un kızı olduğunun sarayda duyulmasından korkar. Veliaht Prens, Ra On ile ilişkisin ikisine de zarar vereceğinin farkında olsa da aşkına gem vuramaz. Öte yandan Prens, bazı bakanların usulsüz işlerini tespit eder ve onları cezalandırır. Bu durum bakanların prense iyice düşman olmasına neden olur. Bakanların ayarladığı kılıçlı bir grup çete, saraya baskın yapar. Veliaht Prens hem kendini hem de Ra On’u korumak isterken ağır yaralanır. Prense bu saldırı da Kim Yoo Sung da çok yardım eder. Prensin yarası iyileşecek mi? Bu çetenin akıbeti ortaya çıkacak mı?