ATV'nin en çok izlenen diizlerinden Kertenkele Yeniden Doğuş 76. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kertenkele Yeniden Doğuş 22 Ekim Cumartesi neler yaşanacak? Kertenkele oyuncuları Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Yıldırım Memişoğlu kimdir?

Başrollerini Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Yıldırım Memişoğlu gibi isimlerin paylaştığı Kertenkele 75. bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Zeynep, Zehra ile ilgili gördüğü detayı farkedip peşine düşüyor. İşte Kertenkele 75. bölüm fragmanı...

KERTENKELE 75. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Zehra’nın mezarı başında gizemli bir adamla karşılaşan Zeynep, adamı kovalarken Zehra ve Ziya’nın nişan yüzüğünü bulur. Nişan yüzüğünü kaybedip daha sonra Zeynep’te gören Murat, yüzüğünü geri 

almak için her yolu deneyecektir. Murat, Kara Faruk maskesini giyip Zeynep’in odasına girince işler iyice karışır. Kara Faruk geri dönmüştür! Komiser Yılmaz ve malikâne halkı Kara Faruk’un peşine düşer. Öte yandan Deli Meryem’i kıskanan Gizem, Hicabi'den aşkını minareden herkese ilan etmesini istemektedir…



DİZİ OYUNCUSU BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Kertenkele ‘Yeniden Doğuş’ dizisinin Maskeli kızı Asena Tuğal, havuz sahnesinin çekimlerinde soğuk suya atladı; soğuğun etkisiyle hipotermiye girdi. Havuzda dört saatten fazla süren çekimler sırasında Asena Tuğal, havuzda donma tehlikesi atlatarak hipotermiye girdi.

İlk müdahalesi, set çalışanları ve rol arkadaşları tarafından yapılan Asena Tuğal kısa süre baygınlık geçirdi. Havuzda kıyafetlerinin ağırlığıyla sık sık dibe batan ve rol arkadaşı Ahmet Kayakesen tarafından güçlükle havuz kenarına çıkarılan Asena Tuğal, suyun dışına çıkar çıkmaz kendisini kaybederek baygınlık geçirdi. Diğer rol arkadaşları Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Selahattin Taşdöğen ve set çalışanları tarafından çimlerin üzerine alınan Tuğal, kısa süre sonra kendisine gelerek ılık-sıcak duşla normale dönebildi.

Defalarca tekrar tekrar havuza düşmesi gereken Tuğal’ in bu sahnenin çekimlerinde soğuk suyun etkisiyle, hipotermiye girerek kendinden geçmesi etrafındakilere korkulu anlar yaşattı. Cumartesi günü ekranlara gelecek olan ve oldukça heyecanlı anlar yaşatan çekimlerde aynı kıyafeti üstlerine 6 defa giyerek suya atlayan genç oyuncuların performansları takdir topladı.

KERTENKELE'NİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kod Adı: Kertenkele operasyonuyla ilgili dosyayı gören Maskeli Kız (Zeynep) Kertenkele'nin hayatta olabileceğini düşünmeye başlamıştır.

Murat'ın gerçek kimliğini araştıran Yılmaz ise Murat'ın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

Öte yandan  

Sami ve Asiye, Hicabi'yi beşik kertmesi Deli Meryem ile evlendirmeye kararlıdır. Ancak, Gizem'in Hicabi'yi Deli Meryem'e kaptırmaya hiç niyeti yoktur ve iki kız Hicabi için büyük bir rekabete girişir.

Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi'nin arasını açacaktır.

Ejder, Ay Yıldızlı Adam'ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar.

Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur.

Bu ana şahit olan Zeynep, Murat'ın aslında kim olduğunu öğrenmek üzeredir...

KERTENKELE DİZİSİ OYUNCULARI

Ahmet KAYAKESEN

Murat Komiser

İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Asena TUĞAL

Zeynep Şanlı

Kedi kız İstanbul'un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra'yı öldüren Ejder'den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız'ı tutmuştur. Kedi kız'ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.

Fatih DOĞAN

Hicabi

Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...

Seda TOSUN

Gizem

Türkiye Güzeli ünvanlı bir modeldir. Ailesiyle yurtdışında yaşamıştır. Daha sonra güzellik yarışması için Türkiye'ye gelmiştir. Burada kendisinden tamamen farklı bir sosyal sınıfa ve yaşam tarzına sahip olan, müezzin olan Hicabi'ye gönlünü kaptırmıştır.

Turabi ÇAMKIRAN

Kara Kemal

Kara Kemal Cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı

Dilşad ŞİMŞEK

Melis

Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

Umut OĞUZ

Şevket

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

Yıldırım MEMİŞOĞLU

Deli Kenan

İstanbul'un namlı mafya babalarından. Önemli işadamlarıyla da dirsek teması var.

Mehtap BAYRİ

Tülin

Zehra'nın yengesi. İkiyüzlü, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor. İçten pazarlıklı.

Ümit ACAR

Baba Kadri

: Kertenkele operasyonuyla ilgili dosyayı gören Maskeli Kız(Zeynep) Kertenkele’nin hayatta olabileceğini düşünmeye başlamıştır.

Murat'ın gerçek kimliğini araştıran Yılmaz ise Murat'ın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Öte yandan Sami ve Asiye, Hicabi'yi beşik kertmesi Deli Meryem ile evlendirmeye kararlıdır. Ancak, Gizem'in Hicabi'yi Deli Meryem'e kaptırmaya hiç niyeti yoktur ve iki kız Hicabi için büyük bir rekabete girişir. Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi'nin arasını açacaktır. Ejder, Ay Yıldızlı Adam'ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar. Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur. Bu ana şahit olan Zeynep, Murat'ın aslında kim olduğunu öğrenmek üzeredir...

Kertenkele'de korkutan set kazası

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş'un 75. bölümünün havuz sahnesinin çekimlerinde soğuk suya atlayarak, soğuğun etkisiyle hipotermiye giren oyuncu Asena Tuğal ölümle neredeyse burun buruna geldi.