Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 7. bölüm 2. fragman da yayınlandı. Bu akşam sürprizlerle dolu bir 7. bölüm ile ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk 7. son bölüm hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İşte Kiralık Aşk 7. bölüm 2. fragman izlemek ve özeti okumak için bu haberimizi takip edebilirsiniz...

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  paylaştığı “Kiralık Aşk” dün akşam ekrana gelen yeni  bölümüyle bu hafta da reytingleri alt üst etti.
3 grupta da zirvede!
Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 8,62 reyting, yüzde 32,39 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6,2 reyting ve yüzde 28,07 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının  en çok izlenen dizisi oldu.
Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,67 reyting ve yüzde 30,95 izlenme payı ile de birinci oldu.

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bu hafta Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki? Bu arada Ömer, Defne ve Sinan’ın yakınlığından rahatsız olmaya başlıyor. Sinan’da Defne’nin bilekliğini görmek, Ömer’e hiç iyi gelmiyor.

Peki Neriman ne yapacak Ömer’in doğum günü için? Defne’yi ne türlü hazırlayacak, bu fırsatı nasıl değerlendirecek? Peki Yasemin neden istifa etmedi? Neriman’ı asıl çıldırtan bu. Yasemin, hiç beklenmedik bir gol atıyor Neriman’a…  Kiralık Aşk’ta işler karışıyor da karışıyor.

Oyuncu Kadrosu
 
Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.
 
Yapım: Ortaks Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu 
Senaryo: Meriç Acemi