Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk 8. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 8. bölüm fragmanı tıkla izle. Kiralık aşk son bölümde neler oldu? Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümde yine ekrana kitledi. Kiralık Aşk 8. Bölüm Fragmanı izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız. 
Kiralık Aşk'ta dün akşam neler oldu? Defne Ömer aşkı iyce alevleniyor. Ömer ve Defne arasındaki ilişkinin iyce ilerlemesi karşısında Yasemin ne yapacak? 

STAR TV KİRALIK AŞK 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE 

Kiralık Aşk dün akşam 7. bölümü ile ekrana geldi. Defne ve Ömer arasında yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 8. bölüm fragmanını da yayınladı. Son bölüm ve 8. bölüm detayları haberimizde.Ömer'in doğum günü yaklaşmasıyla Yasemin organizasyonu hazırlar. Neriman'ın Defne'yi doğum gününe hazırladığı sırada söylediği sözler Defneyi çok kırmıştır ve doğum günü işçin uğraşıp aldığı kitap hediyesini Yasemin'e verir. canı sıkılan Defne'yi teselli etmek için Koray yanına gidince Ömer görür ve kendini çok kötü hisseder. Bu durum karşısında olayları yanlış anlayan Ömer zamanı gelince gerçekleri öğrenir. 

Doğum gününden sonra rahatsızlanan Ömer'e defne evde bakar. Karşı taraflı duygularını gizlemeye çalışan ikili ne yapacaklarını bilemezler. Ömer, Defne ile Koray arasında duygusal bir bağ olduğunu düşünerek  iş yerinde bu tarz şeylerin hoş olmayacağını söyler ve Defne bunu Ömer ile kendisi için söylediği zannederek yıkılır. 

Daha sonra davetten dönen Ömer'e şoförünün kitabı sorması sonucu Ömer gerçekleri öğrenir. Doğum gününde alınan o kitabı Defne'nin emek harcayarak aldığını öğrenen Ömer hemen Defneyle konuşmak ister.Defne'nin yanına giderek gerçekleri bir kez de onun ağzından öğrenir. Yengesinin Ömer'e Defne senden hoşlanıyor ben anlarım gibi sözleri üzerine Ömer düşünür ve yanlış anladığı olayları bir bir çözmeye çalışır. Kiralık Aşk 7 Ağustos Cuma günü 8.yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 

KİRALIK AŞK 5. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yasemin, ortalığı yine çok fena karıştırıyor.

Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder.  her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için  en sevdiği yemeği yapmaya karar verir: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer’in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekler: Ömer’le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırır ve Ömer’i basbayağı kıskandığını fark eder.  Hem de ne kıskanmak!

Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrenir ve yıkılır