Kiralık Aşk'ın başrol oyuncularından Barış Arduç kimdir? Barış Arduç hakkında detaylı bilgi haberimizde. Barış Arduç kaç yaşında ve nereli, işte detaylar... Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın başrol oyuncularından Barış Arduç kimdir? Barış Arduç hakkında merak ettiklerinizi haberimizden okuyabilirsiniz. Kiralık Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Star Tv'nin ekrana kilitleyen dizisinde yeni bölümde neler olacak merak konusu. Dizi ve oyuncular hakkında merak edilenlerin hepsi haber46.com'da. Barış Arduç kimdir, biyografisi için tıkla.

STAR TV KİRALIK AŞK İZLE 

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987), Türk Oyuncu.

1987 tarihinde doğan Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.

2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.

Deliha adlı ilk sinema filminde rol almış olup senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile birliktedir. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan Kiralık aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.

Filmografisi

    Pis Yedili
    Küçük Hanımefendi - Cenk
    Dinle Sevgili - Hakan
    Benim İçin Üzülme - Ahmet.
    Bugünün Saraylısı - Selim
    Sadece sen-Emir
    Deliha - Cemil
    Racon: Ailem İçin - Tekin
    Kiralık Aşk - Ömer


Kiralık Aşk dizisi Ömer'i Barış Arduç'un bilinmelenlerini anlattığı röpörtaj sizlerle. İşte o keyifli röportaj;

Neden bu dizide olmak istediniz?

Romantik komedi çekmek çok keyifli. Bizim çekerken, izleyenlerin de ekran başında eğleneceği bir işte olmak istedim. Komedinin oyuncuya iyi geldiğini düşünüyorum.

Reyting kaygınız var mı?

Bu tarz kaygıları bıraktım. Çünkü artık ‘Çekerken eğlendiğimiz, izlerken utanmayacağımız bir iş yaptık’ demek bizim için daha önemli. Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Eğer bu kaygıları bırakmazsak çalışmak bizi yorar. Kendi haline bırakmak lazım.

Karakteriniz ‘Ömer’le aranız nasıl?

Karakterime alışmaya çalışıyorum. Bende ‘Ömer’ gibi asosyal olmamakla beraber çok da sosyal biri değilim. ‘Ömer’ gibi işkolik biriyim. Onu oynamak çok keyifli. Çünkü küçük yaşta ailesini kaybetmiş, kızgın olduğu bir dedesi olan ve yaşadığı acılardan dolayı kendini işe vermiş başarılı, hırslı bir ayakkabı tasarımcısı.

Siz hırslı biri misiniz?

Hırs güzel bir şey ama asla aklın önüne geçmemeli. Bence hırs insanın karakterine tecavüz etmemeli. Hedefleri olan ama plan yapmayan biriyim. Kendimi motive edebileceğim ne varsa onun peşinden koşuyorum. Bunu da severek yapıyorum.

Dizide nasıl bir aşk yaşanacak?

Dizimiz Yeşilçam dokusunu taşıyan tatlı bir iş. ‘Ömer’ ve ‘Defne’nin aşkı ise saflığın ağır bastığı ama içinde entrikanın da olduğu ve sonunda mutlulukla sonuçlanabilecek bir aşk.

Hiç dizideki gibi bir aşk oyunu içinde kaldınız mı?

Megalomanlık olarak algılanmasını istemem ama okul yıllarımda hep beğenilen biriydim. 
Bu yüzden o yaşların getirdiği heyecanla benzer durumların içinde kaldığım oldu. Birkaç hedefin ortasında av gibi durduğumu hatırlıyorum. Ama tabii bir film hikayesi çıkaracak kadar anılarım yok.

Sizce aşk mı bizi seçer, biz mi aşkı seçeriz?

Aşkı seçme lüksümüz yok. Sonrasında dahil olma şansımız var. 
Aşkla aranız nasıl?

Aşkla aram hep iyi oldu. Hayatımda bir sürü kıymetli şeyim var. Ailem, kız arkadaşım, dostlarım... İş olarak yoğun bir dönemde olsam bile sevdiğim insanlarla görüşmemek gibi bir bencillik asla yapmam.

Hangi karakterleri oynamak tercihiniz?

Sıradan ve yalandan olmayan, gerçek hikayesi olan, izleyenleri etkileyebileceğim ve canlandırırken zevk aldığım rolleri oynamak istiyorum.

Elçin Sangu:Seyirci eğlenmek istiyor

Seyirciyi nasıl bir dizi bekliyor?

Romantik komedi dışında, durum komedisinin daha çok olduğu, eğlenceli, hareketli, tatlı bir iş izleyenleri bekliyor.

Neden bu işte olmak istediniz?

Daha çok dram dizilerini tercih ediyorum ama romantik komedide de yer almak hep istediğim bir şeydi. Bir de dram dışında, ekranda hiç oynamadığım birini oynamanın nasıl olduğunu denemek istedim. Şu an deneme aşamasındayım.

Dram dışında, romantik komediyi oynamak nasılmış?

ok keyifliymiş. Çünkü bu dizi ve karakterim benim gerçek hayattaki halimi ve içsel yaşam enerjimi gösterebileceğim bir iş. Çok hareketli, gülmeyi, espri yapmayı seven, bir ortama girdiğimde hemen adapte olan biriyim. Ama drama oynadığım için insanlar bu yönlerimi hiç bilmiyor. Kimse böyle eğlenceli biri olduğumu düşünemiyor.

‘Defne’ nasıl biri?

Sorunlara hep espriyle karşılık veren, hareketli, ne olursa olsun ayakta durmaya çalışan ve yaşadığı hayatı, kötülükleri dram haline getirmeyen güçlü biri. ‘Defne’ aşk ve erkekler üzerine bir şey bilmiyor, yavaş yavaş öğrenecek... Çünkü erkek kankaları olan, biraz daha mahalle kızı.

Sizce izleyenler diziyi neden sever?

Bence insanlar artık dram içinde olmak istemiyor. Daha çok gülüp, eğlenmek istiyor. Çünkü herkes zor bir hayat geçiriyor. 
Bu yüzden toplumsal olarak bunalımda ve depresyonda olduğumuzu düşünüyorum. Hal böyle olunca daha pozitif, enerjik, eğlenceli bir iş olması seyirciyi cezbedecek.

Dizide yaşanacak aşk oyununu nasıl anlatırsınız?

Herkesin kendi hayatı varken, ‘Neriman’la ‘Necmi’nin planları doğrultusunda istemsizce kendini bir aşk oyununda buluyor. Bu oyunla beraber birçok olayın birbiri ardına yaşanacağı eğlenceli bir hikaye.

Sizce aşk mı bizi seçer, biz mi aşkı seçeriz?

Bence biz seçemiyoruz, aşk bizi seçiyor. Çünkü biz seçince aşk gibi olmuyor. 

Peki şu an sizde aşk ne durumda?

İşten ve çalışmaktan fırsat kaldığında aşk önceliğim oluyor.

Siz hiç kendinizi aşk oyunu içinde buldunuz mu?

Kontrol delisi biri olduğum için kendi dışımda bir şeyin gelişmesine izin vermem. Bu yüzden böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım.

BARIŞ ARDUÇ - ÖMER
Kuralcı, titiz, zeki, çalışkan, başarılı bir ayakkabı tasarımcısı. Sinan’la ortak firma sahibi. Anne ve babasının ölümünden dedesini sorumlu tutuyor.

ELÇİN SANGU - DEFNE
Anneannesi ve kardeşleriyle yaşar, garsonluk yaparak para kazanır. Yaşadığı acılara rağmen neşesini kaybetmeyen, hep bir mutluluk sebebi bulabilen biri.

SALİH BADEMCİ - SİNAN
Ömer’in ortağı. Zengin, çapkın, mantıklı ve başarılı bir işadamı. Söz konusu aşk olduğunda tutkulu ve işini şansa bırakmayan biri.

SİNEM ÖZTÜRK - YASEMİN
Kötü kalpli, hırslı bir kadın. Yeni girdiği işinde patronu Ömer’i tavlamak için her şeyi yapabilecek kötü biri. 

NERGİS KUMBASAR - NERİMAN
Dizideki aşk oyununu yazan ve rolleri paylaştıran, Ömer’i evlendirmeye çalışan paragöz ve kötü biri.

LEVENT ÜLGEN - NECMİ
Neriman’ın kocası, Ömer’in amcası. Hayatı boyunca para yemiş, gezmiş, tozmuş, içten pazarlık abidesi bir karakter.