Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk bomba gibi bir yeni sezon 53. bölümle ekrana geldi. Defne'den düğün gecesi ayrılan Barış Arduç'un (Ömer) rakibi olarak diziye dahil olan Seçkin Özdemir (Pamir Marden) bomba etkisi yarattı. Daha ilk geceden Barış Arduç'un tahtını sallayan Seçkin Özdemir kimdir,  Pamir Marden kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi kim? Detaylar haberimizde.

Derya Şensoy, uzun süredir oyuncu Seçkin Özdemir ile aşk yaşıyordu. Habertürk'te yer alan habere göre, evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift, sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Kiralık Aşk yeni sezon 53 bölüm yayınladı. Dizinin yeni sezonunda kadroya sürpriz iki oyuncuda dahil oldu. Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir de artık Kiralık Aşk'ta. 

Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor? 

Asıl hikaye şimdi başlıyor!Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor. 

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Star Tv’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’a yeni sezonda Seçkin Özdemir Pamir Marden karakteri ile kadroya dahil oldu. Pamir Marden, Neriman’ın yeğenidir. Kız kardeşinin oğludur. Londra’da yaşarken babasının ölümünden sonra İstanbul’a gelmiş ve 3 ay olmuştur.

Neriman’ın kayın pederi Hulusi Bey’in mirasını Defne’ye bırakacağını öğrendikten sonra Pamir’i Kiralık Aşk olarak ikna eder ve Defne’nin kalbini çalmasını ve onunla evlenmesini ister. Ömer’e rağmen Pamir’in şansı var mıdır birlikte izleyip göreceğiz.

Pamir Marden (Seçkin Özdemir) Kimdir?

Yakışıklı genç oyuncu 25 Ağustos 1981 İstanbul doğumludur. Genç oyuncu daha önce bir çok dizi de başrol oynamıştır. Son olarak Show Tv’de yayınlanan Acı Aşk dizisinde Bulut Ocak karakteri ile izleyicisi karşısına çıkmıştır. İlk televizyon deneyimini ise 2008 yılında Atv’de yayınlanan Yaban gülü dizisinde Burak karakteri ile yapmıştır.

Daha önce rol aldığı diziler;
 
Muhteşem Yüzyıl – Leo – 2012

Al Yazmalım – İlyas – 2011-2012

Bir Aşk Hikayesi – Korkut Ali – 2013-2014

Günahkar – Ali Yusuf Tan – 2014

Racon – Ailem İçin – Adnan Korhan – 2015