Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı sürpriz sahneleriyle ekrana geldi.  ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler 8. bölümünde bir aşk üçgeni sürprizi yaşanacak. Cemre'nin aşk itirafı, Eylül'ü sarsacak. İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümünde yaşanacaklar!
Kırgın Çiçekler 8. bölüm fragmanı yeni bölümün romantik sahneleriyle ekrana geldi. Kırgın Çiçekler son bölümünde evlilik için ilk ciddi adımı atan Toprak ve Feride romantik dakikalar yaşıyor. Dizide yaşanan her şeye rağmen çiftin ilişkisi sağlam bir şekilde ilerliyor. Ancak, Kırgın Çiçekler'in yeni gelişmelerinin sinyalini veren fragmana bakılırsa; güzel anlar kadar tatsız olaylar da yaşanacak. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 8. bölümü 17 Ağustos Pazartesi akşamı Atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Kırgın Çiçekler 8. yeni bölüm fragmanında Eylül'e büyük şok - İzle

KIRGIN ÇİÇEKLER 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümünde tüm tatsızlıklara rağmen Toprak ve Feride çifti aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Ancak, her hafta ayrı bir dramın yaşandığı dizinin bu bölümünde gençler için aynı durumu söz konusu değil, yeni bir aşk üçgeni kızların arasını bozacak gibi görünüyor.

Kırgın Çiçekler'in yayınlanan son bölümünde Serkan'dan çıkma teklifi alan Eylül, Cemre'nin aşk itirafıyla sarsılıyor. Kızların kabusu Kemal, Kırgın Çiçekler 8. bölümünde yeniden ortaya çıkıyor ve kızların en naifi Kader'i sıkıştırıyor. Kızlar, Kemal'den bu bölümde kurtulabilecek mi?