Kısmetse Olur 241. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur gelin adayları tüm Türkiye'nin gözü önünde birbirlerine hakaretler savurdu. Adnan ve Semih birbirine girdi. Şahin, Gamze'ye çelenk getirdi. Emre ve Hazal nikah tarihlerini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Kısmetse olur 241.bölümde Adnan ve Semih arasında Gerginlik çıktı. Adnan ve Semih arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. 

Skandalların eksik olmadığı Kısmetse Olur'un son yayınlanan bölümünde gelin adayları tüm Türkiye'nin önünde birbirlerine girdiler.

Tartışması bir gün eksik olmayan evlilik yarışma programı Kısmetse Olur'un 240. bölümü dün ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde gelin adayları arasında büyük bir kavga çıktı.

Kısmetse Olur'un dünkü bölümünde Didem, Hazal'ın ikili oynadığını ve Aycan ile arkadaşlığının samimi olmadığını belirtti. Bu sözlere sinirlenen Hazal, Didem'e yüklenmeye başladı. Olaylara Aycan da katılınca olanlar oldu. Didem'in Hazal'ın "Evin en popüler kızı benim" dediğini iddia etmesinin ardından tartışmanın fitili daha da ateşledi.



Kanal D’nin ve ekranların en çok izlenen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un 241. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde evin paylaşılamayan damat adayı Gökhan’a Aycan da talip oluyor. Bu gelişmenin ardından Aycan ile Rabia arasında kriz yaşanıyor.
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

“DİDEM’E KARŞI YORUMLARINA DİKKAT ET”

Didem’e toz kondurmayan Adnan’a Semih’yen uyarı geliyor. Semih “Sen kaptırmışsın gidiyorsun ama dikkat et boğulacaksın. Haberin olsun” diyor. Adnan ise Semih’e “Didem’e karşı yorumlarına dikkat et” diyerek sert çıkıyor.
AYCAN VE DİDEM’İN ANNESİ KISMETSE OLUR’DA

Kısmetse Olur evine Aycan’ın annesi Nurcan Hanım ile Didem’in annesi Fazilet Hanım konuk oluyor. Her iki anne de yaşanan olaylarla ilgili sitemlerini belli ediyorlar.

YENİ DAMAT ADAYI METEHAN

Tolga’nın diskalifiye olmasının ardından Kısmetse Olur’un yeni damat adayı Metehan oluyor. Metehan evde ilişki yaşamak istediği gelin adayının Hazal olduğunu söylüyor. Bakalım Semih ile Metehan arasında nasıl bir kriz çıkacak.