Esra Erol'un izdivaç programıyla ATV ekranların agelmesi, Zuhal Topal'ın da Fox TV'de Esra Erol'un programını devam ettirmesinin ardından Evilik programları bu yıl yeniden gündüz ekranının vazgeçilmezi olunca, rekabetin dışında kalmak istemeyen Kanal D, evlilik programı ile BBG'yi harmanlayan Kısmetse Olur ile çıktı seyircinin karşısına. Farklı evlerde yaşayan, (ki bu evlere gelinler evi ve damatlar evi deniyor) zaman zaman bir araya gelen, yedi erkek yedi kızın katıldığı bir format Kısmetse Olur.

Bu programda her hafta sonu bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmaya veda ediyor. Elenen gelin ve damat adaylarının yerine dışarıdan bir damat ve gelin adayı geliyor.

Damat adayı Serhan, Maço kültürün temsilcisi olarak, tespihiyle bütünleşen, kızları dekolte giyinmemeleri konusunda uyaran bir isim... Ben köylü kızıyım diyen ve evdeki teknolojiye yabancı olduğunu söyleyerek duygu sömürüsü yapan Ceyda daha önce Bu tarz Benim yarışmasına da katılmış. Adnan ve Melek, yerel bir modellik yarışmasında taç giyip birlikte fotoğraf çektirmişler ama birbirlerini tanımıyor numarası yapıyorlar.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Peki 14 Kasım Cumartesi gecesi kim elenecek? Haber46 eleme gecesini sizler için takip edecek...