Kımsetse Olur'da bu hafta erkekler evine 9 damat adayı olarak dahil olan Arif Can kimdir? Arif Can kaç yaşında, Kısmetse Olur yeni damat adayı Arif Can nereli, Kısmetse Olur'a Rabia için geldiğini söyleyen Arif Can ne iş yapıyor? Damat adayları Arif Can'a neden tepki gösterdi? Arif Can Kısmetse Olur yarışmasına hangi, gelin adayı için geldi? Kısmetse Olur Arif Can instagram fotoğrafları ve sosyal medya hesapları haberimizde.

Kısmetse Olur 2 Ekim Pazar eleme gecesinde gelin adaylarından Serap elendi ve yarışmaya veda etti. Gözyaşları içinde gelinler evinden ayrılan Serap'ın yerine ise Nazlı Ceylan gelirken, damatlar evine de Arif Can geldi. Arif Can'ın gelişiyle damatlar evinde 9 damat adayı olmuş oldu.

Kısmetse Olur yeni damat adayı Arif Can aslen Bursalı ve metal sektöründe işletmeci olarak çalıştığını söylüyor. Diğer damat adayları gibi Arif Can'da zengin bir damat adayı gibi görünüyor. Yeni damat adayı Arif Can 25 yaşında.

Kısmetse Olur yeni damat adayı Arif Can

Arif Can 'kim için geldin' sorusuna 'ben dobra bir adamım' diyerek açık açık yanıt verdi. Arif Can, Gökhan'ın flört ettiği Rabia'ya talip olduğunu ilan etti.