Kanal D'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Kısmetse Olur evinde bu hafta bir ilk yaşandı; Erdem’in ailesi ve yakınları Kısmetse Olur evinde Melis Buse'ye konuk oldu. Melis, Erdem'in ailesinin karşısına görücüye çıktı ve onlara yemek iikram etti.

Melis kendi elleriyle pişireceği ve kendini beğendirmek için tüm maharetlerini göstereceği akşam yemeği için önce Erdem ile birlikte gündüz pazar alışverişine gitti. Yemeğe yardım için seçilen gelin adayı Mehtap ise inanılmaz bir şekilde gün boyunca Melis'e karşı imalı sözlerle eleştirilerde bulundu.

Hazırlık aşamasında ise fırında yanan yemekten dolayı Melis Buse ve Mehtap arasında tartışma alevlendi ve ikili birbirlerini çok ağır kelimelerle suçladı.

Erdem'in annesii babası ve yakınları ise tam da yemek hazırlıkları devam ederken eve geldi. Erdem'in ailesinin gelmesiyle Mehtap, Melis'e karşı imalı tavırlarda bulunmaya başladı ve bu Melis'i rahatsız etti. Mehtap, Melis'in yemek yapamadığı dahil iddia etti.

Mehtap Taşkıran

Mehtap'ın gergin tavırlara devam etmesi ve sözleri Melis ile arasında Erden konusunda da gerilime yol açtı. Erdem ve ailesinin yanında Melis ve Mehtap'ın kavgaya tutuşması şok etkisi yarattı. Melis kıskançlık krizine girdi ancak Erdem'in tüm uyarılarına rağmen Mehtap susmadı ve Erdem'in ikazlarından rahatsız oldu.

Melis gözyaşlarına hakim olamazken Erdem'in Mehtap'a karşı uyarıları Mehtap'ın evi terk etmesine neden oldu. Misafirler gerilimden dolayı şaşkınlık içerisinde kaldılar.


Erden yaşanan gerginlikten dolayı ailesinden özür diledi. Mehtap'ın çıkardığı tartışmalar yemeğe de damgasını vurdu.

Melis'in yemekleri, özellikle yaptığı balık, Erdem'in annesi ve yakınlarının beğenisini kazandı. Melis'in çabaları da Erdem'in ailesi tarafından takdir topladı.

Herşeye rağmen yemek sonrası Melis ve Erdem'in yüzleri gülüyordu.