Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan, bir başka gelin adayı Daniela ile sohbeti sırasında hayat hikayesini anlattı.6 yaşında babasının gözlerinin önünde vurulması ve çocuk esirgeme kurumunda büyümesine değinen Dilek'in bu hikayesi evdeki tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğdu.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da gerginlik arttı. Pazar günü ekrana gelen Kısmetse Olur eleme gecesinde 10 bin TL'lik çekin sahibi Eser oldu. Emre ve Seray ise sona kalan isimlerdi. Eser'in çeki kazanması ile Emre koruma altına alındı ve Kısmetse Olur evinde elenen isim Seray oldu. Seray'ın Kısmetse Olur evine veda etmesinin ardından yarışmaya Dilek Demircan dahil oldu.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talip oldu. Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak.