Kısmetse Olur heyecanı Kanal D ekranlarında son sürat devam ederken 6. haftanın sonunda büyük final yapıldı ve bir gelin adayıyla bir damat adayı yarışmaya veda etti. Kısmetse Olur yarışmasına 6. haftanın başında katılan gelin adayı ve damat adayı bir haftanın sonunda elendi ve yarışmaya veda etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının 14 Kasım eleme gecesi sonunda bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verdi. Yarışmada gelin adaylarından Sermin Temiz, erkeklerden ise Önder Seyhan elendi.

Finali her cumartesi saat 21:45'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının elemesi bu hafta saat 18.00'da Kanal D ekranlarında yapıldı. Kısmetse Olur yarışmasına iki kişi veda ederken gelin ve damat adayı olarak yeni yarışmacılar katıldı. Peki bu hafta kimler elendi ve yeni gelenler kim oldu elenen yarışmacı kim?

14 Kasım Cumartesi gecesi yayınlanan Final gecesinde Önce gelin adayları ve damat adayları kim elensin sorusunun yanıtını verdi. Gelin adayları Sermin ve Ceyda'nın elenmesi yönünde yoğun olarak oy verdi. Sonunda elenmesi istenen isim Sermin Temiz oldu.

Gelinler evinde Sermin Temiz'in elenmesinin ardından damatlar evinde elenmesi istenen isimler belirlendi peki bu hafta kim elendi? Kanal D'nin Kısmetse Olur programında damat adaylarından yarışmaya yeni katılan Önder Seyhan bu hafta elenen isim oldu.

Kısmetse Olur Yasin Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasının 14 Kasım elemesinde Seyhan ve Önder elenirken yerlerine yeni gelen gelin ve damat adayları kim oldu? Damatlar kısmına yeni gelen isim Yasin yeni gelen adayı ise Burçak oldu.

KISMETSE OLUR - YENİ YARIŞMACI YASİN KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Yasin aslen Diyarbakırlı. Ailesi Antalya'da yaşayan Yasin, kendisi ise Ankara'da ikamet ediyor. 28 yaşında olan Yasin, Hacettepe Üniversitesi spor bölümünden mezun.

KİMİN NİŞANLISI ÇIKTI?

Yasin, Kısmetse Olur yarışmasına katılan gelin adaylarından Melek'in eski nişanlısı çıktı. 5 ay önce ayrıldıklarını açıklayan Yasin, Melek elendikten sonra yarışmaya dahil oldu. Yasin ile Melek aralarına giren üçüncü kişiler yüzünden ayrındıklarını söyledi.

Kısmetse Olur Burçak Kimdir?


KISMETSE OLUR - YENİ GELİN ADAYI BURÇAK KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Burçak ise üst düzey yönetici çıktı. Peki yeni gelin adayı kimdir? 33 yaşındaki Burçak aslen İzmirli. Kova burcu olan Burçak, özel bir şirkette genel müdür. Anne tarafından Bulgaristan göçmeni olan Burçak 4 kız kardeşin en küçüğü. İstanbul'da yaşayan Burçak daha önce evlilik ve nişanlılık yaşamamış. Bugüne kadar evlenmemesinin sebebini 'kariyerime odaklandım' diyerek açıkladı.