Kanal D Kısmetse Olur yarışmasında koruma altına alınan isimler belli oldu. Kısmetse Olur 25 Eylül Pazar fragmanı yayınlandı. Bu gece Kısmetse Olur'da kim elenecek? Hazal ve Adnan'ın koruma altına alındığı bu gecede hangi gelin ya da damat adayı yarışmaya veda edecek? Detaylar haberimizde.

Kanal D’nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 24 Eylül 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde koruma altına alınan gelin ve damat adayları belli oldu. Kısmetse Olur halk oylaması sonucu kızlardan Hazal, erkeklerden ise Adnan koruma altına alındı.

25 Eylül Pazar gecesi yayınlanacak bölümde ise bir gelin adayı ya da bir damat adayı yarışmaya veda edecek. Adnan ve Hazal koruma altına alındıkları için elenmeyecekler. 

Kimin Eleneceği Sızdı

Sosyal medyaya sızan iddialara göre Kısmetse Olur'da bu gece Deniz Bozkurt elenecek. Deniz Bozkurt'un yerine ise Kısmetse Olur yarışmasına geçen sezonun yıldız isimlerinden Ayça Beğen'in gelmesi bekleniyor. Ayça Beğen bakalım reytinglerde çok zor günler geçiren Kısmetse Olur'u kurtarabilecek mi?

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Deniz Bozkurt

Deniz Bozkurt'un yerine gelcek olan Ayça Beğen geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden biri olmuştu. 

KISMETSE OLUR 235. BÖLÜM FRAGMANI: