Kısmetse Olur son bölüm 29.bölüm izle; Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından olan  ve seyredenleri  ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur yepyeni bölümü ve heyecanlı tartışmalarıyla ekranlarda  olmaya devam ediyor. Kısmetse Olur 29.bölümü ile 14 Kasım Cumartesi günü bomba gibi geliyor. Kanal D canlı izle. İşte detaylar..
Kanal D ekranlarının yepyeni programı Kısmetse Olur evinde geride kalan hafta damat adayı Serhan için birbirine giren gelin adaylarından Ayşenur ve Ceyda’nın ertesinde bu seferde eve yeni alınan yarışmacı Melis Ceyda’ya sözleriyle meydan okudu! Bu meydan okuma çok konuşulacağa benziyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Türkiye'nin en fazla izlenen kanalı Kanal D ekranlarının ilk başladığı günden bu zamana kadar büyük ses getirmeyi başarn ve büyük ilgi karşısında izlenen programı “Kısmetse Olur” un geride kalan gün yayınlanan bölümünde yeni gelin adaylarından olan Melis ve Ceyda arasında tatsız gerginlik yaşandı.

Kısmetse Olur Melis

Damat adaylarından olan Serhan’ın Daniela'ya ilgi göstermesini bir türlü kendisine yediremeyen Ceyda, bugün de eve cumartesi akşamı giren yeni gelin adayı Melis ile ayağının tozuyla tartışma çıkardı. Hırçın yarışmacı Melis ve Daniela’nın Serhan hakkındaki sözlerine yorumlayan Ceyda’ya Melis’in çıkışı bir hayli sert oldu. 

Hırçın yarışmacı Melis’in yeni dahil olan yarışmacı Ceyda’ya “Serhan’ı geç, burada hoşlandığın bütün erkekleri elinden alırım senin” sözlerini demesi üzerine evde ortalık bir anda kontrol edilemez bir hal aldı. Yeni gelin adaylarından Melis evdeki dengeleri nasıl değiştirecek? Daniela ve Ceyda arasında gidip gelen Serhan görüşme odasına bugün kimi çağıracak? Ayça ve Emre aşkı nereye gidiyor?

Son zamanların en fazla seyredilen  uygulamalarından olan ve seyredenleri  ekran başından alıkoymayan heyecan dolu yarışma programı Kısmetse Olur’da heyecan devam ediyor. Haftanın son gününde izleyenlerin karşısına çıkacak olan Kısmetse Olur haftanın finali ise 14 Kasım Cumartesi akşamı ekranlarda. Her hafta 1 gelin ile  1 damat adayının yarışmaya veda ettiği Kısmetse Olur yayın bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.