Kısmetse Olur yeni bölümü ile programın takipçilerini yine ekranlara kilitleyecek. Bir süredir aralarındaki tartışmalar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Adnan ve Didem bu kez ayrılma durumu ile baş başa kalacak. Bir süre önce gittikleri Abant tatilinde yüzük takan ikili ardından aralarında sorunlar yaşamaya başlamıştı. Kısmetse Olur 3 Şubat bölümünde yaşanacak gelişmeler ve Adnan ile Didem arasında yaşanan gelişmelerin tamamı içeriğimizde…

İLK KRİZ ELBİSE

Geçtiğimiz haftalarda Abant’ta baş başa bir tatil geçiren ikili yaşadıkları güzel dakikaların ardından yüzük takma kararı almıştı. İstanbul’a dönmeleriyle birlikte ikili arasında elbise krizi yaşanırken Didem’in elbisesini uygun bulmayan Adnan gelin adayının üzerinde yumurta kırmıştı. Elbisesinin kullanılamaz hale gelmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Didem, kıyafetini değiştirmek zorunda kalmıştı.

LENS SORUNU

Adnan’ın Didem’in üzerinde yumurta kırmasının ardından yapım ekibinden kendisine uyarı gelirken elenme stresi yaşayan ikili aralarındaki sorunları tatlıya bağlamıştı. Didem’e kendisini affettirmek isteyen Adnan bu kez kendi üzerinde yumurta kırarken Didem’den aldığı “Şov yapma” yanıtı ile büyük bir şok yaşamıştı. İkili yemek yediği esnada Didem’in lens taktığını fark eden Adnan lensini çıkarmasını istese de gelin adayı yine sevgilisinin isteğini reddetmişti.


SON PROBLEM AİLE

Yüzük taktıktan sonra sorunlar yaşamaya devam eden ikili arasında bu kez aile krizi patlak verdi. Didem’in kıyafetlerinin ve davranışlarının ailesi tarafından hoş karşılanmayacağını ima eden damat adayı Didem’in yine ağlamasına neden olmuştu. Gelin adayı ise yaptığı açıklamada kendisinin de bir ailesi olduğunu belirterek bu duruma düşecek hiçbir şey yapmadığını ifade etmişti. İkili arasında yaşanan sorunların devam etmesi üzerine Didem 3 Şubat’ta ekrana gelen yeni bölümde yüzüğünü çıkarma kararı aldı.