Kahramanmaraş'ta bir Alışveriş Merkezi’nde mini konser ve imza günü etkinliğine katılan sempatik sanatçı; ”Oyunculuk hayatıma giren bir renk olsa da benim için, asıl öncelik müziktir” dedi.
Karşılaştığı sevgi seli nedeniyle mutlu olduğunu belirten Kutsi “Ben de Malatyalıyım bu bölgenin, Anadolu’nun çocuğuyum. Bu nedenle kendimi evimde hissettim. Bölge insanının gösterdiği ilgi beni çok mutlu etti. Şarkılarımın Anadolu’nun her köşesinde seviliyor ve ezbere biliniyor olması benim için çok güzel bir duygu. Bir sanatçı için bundan daha gururu verici ne olabilir ki” dedi.

Şarkıcılıktan söz yazarlığına, buradan da oyunculuğa kadar uzanan mesleki kariyerinde kendisini için daima müziğin önce geldiğini vurgulayan Kutsi,  “Benim için müzik her şeyden önceliklidir. Zaten müziğim olmasa ne söz yazarlığı ne de oyunculuk gündeme gelirdi. Evet, oyunculuk  hayatıma giren bir renk fakat müzik benim için hayatın kendisi” diye konuştu.

Doktorlar, güzel bir deneyimdi

Rol aldığı Doktorlar dizisinin sevilerek izlenen bir dizi olmasının mutluluk kaynağı olduğunu kaydeden Kutsi; “Oyunculuk, bu diziyle başlayan bir serüvendi. Oyunculuk da bir kıyafettir ve ben o kıyafeti en iyi biçimde taşımaya çalıştım. Şimdiye kadar 3-4 dizi projesinde bulundum.  Ekim ayında da inşallah yeni bir projemiz var” dedi. Kutsi, yeni dizinin ismi, konusu, yayınlanacağı kanal ve rol arkadaşlarının kimler olacağı konusunun ise henüz netleşmediğini belirtti. 

Doktorlar dizisinin eğitici yönden de önemli olduğunu vurgulayan Kutsi ”Doktorlar, toplumda örnek alınan bir diziydi. İnsan sağlığı için vazgeçilmez önem taşıyan bir meslek grubunu anlattığı için sahnelerin hazırlanmasında, sözlerde çok titiz davranılıyordu. Yanlış olmamasına özen gösteriliyordu. Bu dizide, doktorların yanı sıra 112 hemşireleriyle, tıp fakültesi öğrencileriyle karşılaştım, tanıştım, sohbet ettim. 4 yıl boyunca hastanelerde çekimler yaptık. Hastanelerde kaldığımız oldu. Bir sürü olayla karşılaştık. Bazen sinir bozan, üzen olaylarla karşılaştık. Mutlu ve hüzünlü anlarımız oldu. Hastalıkları en ince noktalarına kadar inceledik. Ameliyatların nasıl ve hangi koşullarda yapıldığı hakkında yakından bilgimiz oldu. Doktorlarımızın hangi şartlarda çalıştıklarını ve neleri başardıklarını gördüm. Tüm doktorlarımızı ayakta alkışlıyorum. Böyle bir mesleği canlandırdığım için çok mutluyum.” dedi.

Yeni albüm çıkıyor

Sevenlerine yeni albüm müjdesi de veren Kutsi, yeni albüm hazırlıklarını tamamladığını ve Ramazan Ayı’ndan sonra piyasada olacağını söyledi. Kutsi; “Şimdiye kadar yaptığım şarkılar  bu zamana kadar gelmemizi sağladı. İnşallah bundan sonra da her şey güzel olur. Doğru zamanda doğru şarkı yapmak gerçekten çok zor. İçimizden gelenleri yansıtmak sevenlerle paylaşmak kolay değil. O şarkılar da dinleyenler tarafından alınıp bir yerlere konuluyor. Benim için en büyük ödül bu” diye devam etti.

Yeni albümünde bestelerinin çoğunun öncekilerde olduğu gibi kendisine ait olduğunu ancak albümünde müzisyen ve besteci arkadaşlarından aldığı şarkıların da bulunduğunu ifade eden Kutsi, “Bu benim 9’uncu albümüm olacak. Bu albümümün de iyi bir ses getireceğine inanıyorum” dedi.