Ecrin Kurnaz bebek bulundu mu öldürüldü mü? Ecrin bebeğin babası kim? Müge Anlı'da araştırılan Ecrin bebek olayıyla ilgili akıllara durgunluk veren gelişmeler yaşanıyor. Samsun Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebek olayı ikinci Palu ailesi vakası mı? Ecrin bebek hayatta mı?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Alancık Mahallesi'nde oturan Kurnaz ailesi Müge Anlı'da kaybolan bebeklerini ararken şok eden gelişmeler yaşanıyor. Müge Anlı, Kurnaz ailesini desştikçe ortaya çıkan gerçekler ikinci Palu ailesi yorumlarına neden oluyor.Günler geçtikçe Ecrin bebeğin hayatta olduğuyla ilgili umutlar azalırken korkunç ihtimaller üzerinde duruluyor. 

Anne Sevcan Kurnaz, kızının kaçırıldığını öne sürerek, "Başka ne olabilir, bilmiyorum. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. Ormanda yok. Keşke olsa da burada söylesem, 'Ben şundan şüpheleniyorum' desem. Benim kimseye bir düşmanlığım yoktur ama başkasını bilmiyorum ki. Benden çıkarsalardı, bizden çıkarsalardı, el kadar çocuğumdan değil" dedi.

Sevcan Kurnaz

ECRİN'İN BABASI KİM?

Müge Anlı yine son dakika ayrıntılarını ortaya çıkardı! Ecrin'in babası kim? Ecrin'in babası olduğu bilinen rahmetli Cengiz Kurnaz'ın yeğeni ile karısının arasındaki ilişkiyi öğrenince Ecrin'in olduğu beşiği tekmelediği bebeğin kendisinden olmadığını düşündüğü ifade edildi. Aynı şekilde Müge Anlı'da yaşanan son dakika gelişmelerine göre; Sevcan Korkmaz; kocası öldükten sonra evlendiği kocasının yeğeni Deniz Kurnaz ile Ecrin doğduktan sonra birlikte olduğunu söylese de şüpheler Ecrin'in babasının Deniz Kurnaz olabileceği yönünde. Ayrıca Deniz'in kardeşi Özkan da dayısına abisi ile yengesinin ilişkisini anlatan kişi olarak biliniyor.

Ecrin Kurnaz

MÜGE ANLI ŞOK OLDU?

7 ay önce de Deniz Kurnaz ile evlenen ve bu evlilikten 6 aylık hamile olan Sevcan Kurnaz'ın 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük ilk eşi ile evlendiği ortaya çıktı. Sevcan Kurnaz'ın ilk eşi, Ecrin 4 aylıkken kalp krizinden hayatını kaybederken Sevcan Kurnaz'ın daha sonra ölen eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği öğrenildi. Tüm bu ayrıntılar üzerinden yürütülen soruşturmada aile üyelerinin cep telefon kayıtları geriye dönük incelemeye alındı.Bu arada yeni gerçekler ortaya çıktıkça Müge Anlı büyük şaşkınlık yaşadı.

Sevcan Kurnaz Deniz Kurnaz

Şüpheler Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz ile evlenen Deniz Kurnaz'ın ve Deniz'in kardeşi Özcan Kurnaz'ın üzerine çevrildi. Özcan'ın olay günü 4 saat boyunca ne yaptığı sorusu Müge Anlı'yı ikna etmedi. 

Müge Anlı Ecrin olayını araştırmaya devam edecek.