Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile tatlı Sert programının sunucusu ve yapımcııs Müge Anlı kimdir? Hemen her gün ya bir cinayeti çözen ya da bir kayıbı bulan Müge Anlı evli mi? Müge Anlı o kadar çok olay çözüyor ki artık şöyle denilmeye başlandı. 

"Müge Anlı programda cinayetleri çözüyor, reklam arasında kayıpları buluyor?"

Müge Anlı tam anlamıyla bir efsane oldu. Başbakan olsun diyen de var, Cumhurbaşkanı olsun diyen de... Dua edeni, seveni çok. Karziması 10 numara denilen cinsten yani. Öyle bir kadın.

Müge Anlı'dan bahsetmişken en büyük yardımcısı, sağ kolu Kebriye Hanım'dan da bahsetmemek haksızlık olur. Müge Anlı'nın başarısının en büyük mimarlarından biri hiç şüphesiz Kebriye...

Peki Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı?

MÜGE ANLI FACEBOOK SAYFASI

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.

2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşanan Müge Anlı'nın bu evlilikten 1 kızı oldu. Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı program çok uzun sürmedi. Bir süre sonra Düdek Cenk Eren'le FOX'ta devam eden programı Müge Anlı, Pakize Suda ile Kanal D'de devam etmiştir.

MÜGE ANLI FOTO GALERİ


Atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. Müge Anlı'nın kızının ismi nedir? 

Müge Anlı'nın kızının ismi Lidya'dır...

Müge Anlı son dönemde başlattığı Sevgi İzi projesiyle hem gönüllerde taht kurdu hem de ününe ün kattı. Sevgi İzi Nedir? Sevgi İzi Nerede Nasıl Yaptırılır?