Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 6 Ocak Cuma fragmanı nefes kesen bir bölümle geliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 37. bölüm Sultan Murad'ın kardeşi haremdeki bir cariyeyi hamile bırakıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde Sultan Murad kardeşini idam edecek mi affedecek mi? Ayrıntılar haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 37. bölümü için fragmanlar yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu akşamki bölümünde Farya'nın istemesi üzerine Sultan Murad kendisi ile evlenecek mi? Farya için kötü planlar kuran Kösem Sultan, oyununun ortaya çıktığını öğrenince Farya ile nasıl yüzleşecek? Tüm cevaplar Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu akşamki bölümünde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 37. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 37. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Farya'nın kendisiyle evlenmek istediğini öğrenen Sultan Murad, nasıl bir karar verecek? Farya Sultan Murad'ın hayatındaki tek kadın olmak ister, nasıl bir cevap alacak? Gülbahar Sultan hamamda ölüme terk edilse de yine de cariyenin nerede olduğunu açıklamaz. Bu duruma karşılık Kösem Sultan da mecburen teklifini kabul eder. Bu teklif ise sarayda kalabilmektir.

Âtike Sultan’ın Silahdar’a âşık olduğunu duyan Gevherhan Sultan, sinirlerine hakim olamaz ve Silahdar’ın yanına hesap sormaya gider. Âtike Sultan ise Silahdar’ın kalbindeki kişinin kim olduğunu bulmak için uğraşır, kim olduğunu öğrenebilecek mi? 

Farya'nın hamile kalmasını istemeyen Kösem Sultan, plan kurmaya başlar. Farya ise bu durumu öğrenir ve Kösem Sultan ile karşı karşıya gelir. Farya’nın ehlileşmeyeceğini düşünen Kösem Sultan bu işi kökten çözmeye karar verir. 

Kösem Sultan oğlunun işlediği suçun üzerinin örtüldüğünü düşünse de yaşanan bir hadise sonucunda Sultan Murad her şeyi öğrenir. Peki Sultan Murad kardeşi hakkında nasıl bir hüküm verecek? Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamı Fox TV'de olacak.