Paramparça 31 Ekim Pazartesi akşamı bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor. Paramparça 78. bölüm nelere sahne olacak? Kanal D'nin Erkan Petekkaya'lı sevilen dizisi Paramparça yeni bölüm fragmanı izleyicide heyecan uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde.

CANSU BEBEĞİNDEN VAZGEÇEBİLECEK Mİ?

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 78’inci bölümü ile ekrana gelecek.  

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın 31 Ekim  Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümüne, Cansu’nun bebeğinden vazgeçmemek için verdiği mücadele damga vuruyor. 

“BENİM DE BEBEĞİM SENSİN CANSU”

Cansu’nun sağlık durumu günden güne kötüleşir. Doktorlar, Cansu’ya bebeğinden vazgeçmekten başka seçenek bırakmaz. Ancak Cansu her ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmakta kararlıdır. Kızını göz göre göre kaybeden Cihan yapacak başka bir şey kalmadığını anlar ve bebeğin alınması için Cansu’yu hastaneye götürür…

PARAMPARÇA 31 EKİM PAZARTESİ FRAGMANI



CİHAN VE HARUN KARŞI KARŞIYA

Telefonunun dinlendiğini öğrenen Dilara bu konuda da Harun’u suçlar. Kendisini Dilara’ya bir türlü inandıramayan Harun, halası Maide’yi tüm haklarını elinden alarak bakımevine kapatır. Ancak Harun’un bu hamlesi, Maide’nin elindeki son kozu da oynamasına sebep olur. 

PARAMPARÇA 78. BÖLÜM FRAGMANI​


RAHMİ BEY DÖNÜYOR

Candan ise yine başını büyük bir belaya sokmuş, bu belaya Asuman’ı da ortak etmiştir. Burhan’ın Özkan’ı kullandığını ve Vedat’ı vuranın Deniz olduğunu öğrenen Cihan, Burhan’dan intikamını alacaktır. Burhan’a aşık olan Keriman’ın yolu ise yeniden Rahmi Bey ile kesişir.