Reynmen, önceki gece Berrin Keklikler ile İstinyePark’taydı. İkili, 'Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw' adlı filmi izledi. AVM’de kamera yasağından dolayı çıkışta cep telefonu ile görüntülendi. Kız arkadaşı ile görüntülenmesinden rahatsız olan Reynmen, Show TV kameranı Volkan Özdemir ve Uçankuş TV muhabiri İsmail Şen’in cep telefonlarını elinden alarak gasp etti. Basın mensupları, yaşanan gasp olayı sonrası olay yerine polis çağırdı. Polisin gelmesi üzerine Yusuf Aktaş, habercilerin telefonlarındaki görüntüleri silerek cep telefonlarını geri verdi. Agresif tavırları ile dikkat çeken, AVM güvenliklerinin bile sakinleştiremediği Reynmen, kendisine defalarca sakin olmasını telkin eden Show TV muhabiri Mehmet Akif Yaman’a tokat atarak saldırdı. Muhabir Mehmet Akif Yaman’ın kaşı patladı. 

"SİZİ ALDIRACAĞIM"

AVM güvenliğinin zor tuttuğu Reynmen, "O makineyi alırım. Kırarım! İsimlerinizi söyleyin sizi aldıracağım” diyerek tehditler savurdu.

POLİS ARACINA BİNMEK İSTEMEDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, basın mensuplarının şikayeti üzerine Reynmen’i karakola götürdü. Polis ekiplerinin arabasına binmek istemese de ekip otosuna bindirilerek, İstinye Karakolu'na götürüldü.

Reynmen, kendisini görüntüleyen ve tehditler savurduğu basın mensuplarından şikayetçi oldu. Haberciler de Reynmen’den şikayetçi oldu. 

DARP RAPORU!

Reynmen tarafından darpa uğrayan Show TV muhabiri Mehmet Akif Yaman, İstinye Devlet Hastanesi'ne giderek, darp raporu aldı.

Yaklaşık iki saat ifade veren Reymen, çıkışta basın mensuplarının darp olayı ile ilgili soruları karşısında güldü ve arabasına binerek uzaklaştı.