ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab ile eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş boşanıyor. ABD'de tutuklu bulunan ve zor günler geçiren Reza Zarrab, yaptığı açıklamada Ebru Gündeş ile boşanacağını açıkladı. İşin kötüsü boşanma talebi Ebru Gündeş'ten gelmiş.

 Zarrab boşanma teklifinin Ebru Gündeş'ten geldiğini ve kendisinin de bu teklifi içinde bulunduğu güç koşullara rağmen kabul ettiğini açıkladı. Reza Zarrab 17-25 Aralık operasyonları sürecinte tutuklanış ve 70 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Zarrab 19 Mart 2016 tarihinde ABD'ye gittiğinde FBI tarafından Miami'de tutuklanmıştı.

ABD'de halen tutukluluğu süren Rıza Sarraf'ın Beykoz Kanlıca-Çubuklu yolundaki ikiz yalıların tamamına sahip olduğu iddia edilmişti. 2011 yılında aldığı Kanlıca'daki ikiz yalı arasında asansör ekleyen ve dış görünümünü değiştiren Rıza Sarraf'ın, eşi Ebru Gündeş'e hediye olarak aldığı yalıyı, bu yılın başında kendi üzerine geçirdiği ortaya çıkmıştı.

Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'e hediye ettiği yalıyı geri aldı

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab boşanacak olması sosyal medyada da şok etkisi yaptı.

Reza Zarrab imzalı basın açıklamasının tam metni şöyle:


"13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır.

İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla."