Selin Ciğerci kimdir? Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı, facebook, instagram, twitter sosyal medya hesapları nedir? Demet Akalın videoyu izleyince neden kahkaha attı? Detaylar haberimizde.

Daha önce Hadise ve Ebru Polat'ın şarkıları eşliğinde dans eden Selin Çiğerci bu defa da Reynmdans Ela şarkısında dans ederken video çekti. Instagramdan paylaştığı videolarla tem bir fenoman haline gelen Selin Ciğerci son dans videosunu da yine instagram hesabından yayınladı.

Aynı zamanda DJ ve şarkıcı da olan güzel fenomen Selin Ciğerci, sosyal medyada akım haline gelen Ela şarkısıyla dans etti. Videoyu izleyenler kahkahalar atarken videoyu binlerce kişi paylaştı. Videosunda ilginç tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Selin Ciğerci ise otriş ve pijama takımıyla takipçilerini gülme krizine soktu.

Ünlü isimleri kahkahaya boğdu

Ciğerci'nin videosuna yakın dostu Demet Akalın "Kramp girdi gülmekten" yorumunu yaparken Ebru Polat, Sevim Emre Gencebay ve Gökçe Kırgız kahkaha emojileri koydu.

Selin Ciğerci'nin Erkek Hali

Instagram hesabında 2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bir uygulamanın filtresiyle erkek oldu. İşte Ciğerci'nin erkek hali