Ekranların sevilen dizisi Şeref Meselesi'nde Kübra için kötü günler başladı. Kübra'nın Yiğit'i arkadaşı ile öpüşürken yakalaması ve ardından ne tepki vereceği merak edilmeye başlandı. İşte yeni bölümden detaylar.

İlgiyle izlenen Şeref Meselesi 6. bölümü ekrana geliyor. Heyecan dozu yüksek dizi Şeref Meselesi 6. bölümü seyirciyi her hafta olduğu gibi ekrana kitliyor. Yeni bölümde yeni gelişmeler sevenlerini bekliyor. Bu akşam yayınlanacak olan Şeref Meselesi yeni bölümde Kübra'nın haberini öğrenen Sadullah, kalp krizi geçiriyor. Babasının başına bir şey gelmemesi için yanından ayrılmayan Kübra'ya kötü haber bir de Yiğit'ten geliyor. Heyecanlı dizi Şeref Meselesi yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor.

Kübra'nın hamile olduğunu söylemesi Şeref Meselesi yeni bölümde Yiğit'in üzerinde baskı oluşturmaya başlar. Başta Emir olmak üzere, herkes ona yüklenir. Yiğit ise, Sadullah'ın torunu olarak baktığı çocuğu sahiplenmez. Kübra'yı hastaneye getirir ve Şeref Meselesi 6. bölümde çocuğu aldırmasını ister.

Şeref Meselesi yeni bölümde Kübra'nın haberiyle bütün mahalle şok olurken Sadullah kalp krizi geçirir. Babasına bir şey olmaması için dua eden Kübra bir darbede Yiğit'ten alır. Şeref Meselesi 6. bölümde karnındaki çocuğun babası Yiğit bebeği istemediğini ve aldırmasını söyler. Emir başta olmak üzere Derya ve Sibel de Yiğit'e tavır alır.

Şeref Meselesi 6. bölümde Emir, Sarp'ın ona verdiği dava üzerinde çalışırken bazı tuhaflıklar fark eder. Sarp, bu durumdan rahatsız olunca Emir'i davadan alır. Kemal ve Sarp Nihat'la ortak iş yapmaktadır. Davadan alınmasına rağmen gizlice şüphelerinin peşinden giden Emir çok büyük bir ipucu elde eder. Gözü dönen Ayhan, Derya'yı zorla alıkoyarak ona sahip olmaya çalışır. Kendini korumaya çalışan genç kız ile Ayhan arasında büyük mücadele yaşanır.

Zor ve çaresiz durumda olan Derya'nın yardımına Şeref Meselesi yeni bölümde Yiğit ve Emir yetişir. Ancak iki kardeşin olayın çözümüne yaklaşımları çok farklıdır. Yiğit, Kübra'yı çocuğu aldırmaya ikna ederken Annesinin, Bora'dan para aldığını öğrenen Sibel, önce evi terk edip pansiyona taşınır. Son yaşananlar Sibel ve Yiğit'i hiç beklenmedik biçimde birbirine yakınlaştırır. Aralarındaki çekime direnemeyen ikili Şeref Meselesi 6. bölümde Kübra'nın yeni sürpriziyle neye uğradıklarını şaşırırlar.