İçerde dizisi 7 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. İçerde 8. bölüm fragmanı Kebapçı Celal'in tespitleri damga vuracak. Kebapçı Celal Sarp'ın içerde oluğunu anlayacak mı? İçerde 8. bölüm fragmanında Mert, Sarp'ın babasının kanlı gömleğinden kayıp kardeşe ulaşma çabasında.

İçerde 8. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü öncesinde ekrana gelen fragmanda Mert belkide farkında olmadan geçmişinin peşine düşüyor. İçerde 8. bölüm fragmanında Mert, Sarp'ın babasının kanlı gömleğinden kayıp kardeşe ulaşma çabasında.. Fakat bu yolla kayıp olan Umut'un aslında kendisi olduğunu öğrenecek mi bu merak konusu. İşte İçerde 8. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

İçerde 8. bölüm için yayınlanan iki farklı fragmanda dikkat çeken sahneler var.. Ekranlara gelen ilk tanıtım Mert geçmişinin peşine düşerken kanlı gömlek detayı ilk önemli ipucu. Yayınlanan ikinci fragmanda ise Kebapçı Celal'in has adamı Sarp ile giriştiği kavgadan nasıl çıkıyor henüz belli değil ama olayın ardından Celal'in mekanına geldiğinde yaşadığı şok, ölmüş olma ihtimalini akıllara getiriyor..

İÇERDE 8 . BÖLÜM FRAGMANI İZLE



İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İçerde'nin 7. bölümünde; Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.