Futbolculuğu döneminde de çok asab,i tavırlarıyla dikkat çeken Pascal Nouma son günlerde Survivor'da sinirli hareketleriyle dikkat çekiyor. Yıllar önce de katıldığı Survivor yarışmasında Nihat Doğan ile yaşadığı gerginlik sonrası yarışmadan diskalifye olan Pascal Nouma bu sene Survivor All Star'da aynı heyecanı yaşatıyor. Yarışmada zaman zaman oyunun ve açlığın gerginliği ile sesler yükselse de Acun Ilıcalı duruma müdahale ederek yarışmacılara uyarıda bulunuyor. Pascal Nouma'yı daha önce uyaran Acun Ilıcalı 'Seni bir daha uyarmayacağım' dediği Pascal ile bir kez daha karşı karşıya geliyor yarışmada. Peki Pascl Nouma yarışmadan diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'ın en sevilen yarışmacılarından biri olan Pascal Nouma, geçmişte yaşadığı kanser hastalığı hakkında konuştu. Eski Beşiktaşlı yıldız, takım arkadaşlarının vücudundaki yaraları sormasından sonra bir itirafta bulundu. Marsilya'dayken kanser olduğunu daha sonra 8 ay boyunca tedavi gördüğünü anlattı. Pascal, Kanseri yendikten sonra geldiği siyah-beyazlı ekipte Lucescu ve Beşiktaş'ın kendisine güveninden dolayı çok teşekkür etti

PASCAL NOUMA KİMDİR?

Survivor All Star yarışmacısı Pascal Nouma, 1972 yılında dünyaya geldi. Futbol kariyerine Paris Saint-Germain'in genç takımında başladı. 1988'de Genç takımla şampiyon olurken, 24 maçta 28 gol atıyordu. 1989-92 arasında PSG'de çok fazla forma şansı bulamadı. Takımla görebildiği en büyük başarı, son sezonundaki lig 3.lüğü oldu. Zaman zaman da genç takımda forma giyiyordu. 1989'da Gambardella Kupası'nda PSG Genç takımı ikinci olurken, 6 maçta 5 gol atmıştı. 1991'de bu kupayı kazandılar. A takımda ise 3 sezonda oynadığı 19 maçta gol bulamayan Nouma takımdan ayrıldı.

Daha sonra Lille ve Caen'de futbol oynadı. Caen de oynarken, 1993 Akdeniz Oyunları'nda Fransa Milli Futbol Takımı'na seçildi. Zinedine Zidane ve Lilian Thuram gibi isimlerle oynadığı turnuvada yarı finalde Türkiye'ye elendiler. 1993-94 sezonunda Caen'de oynadığı 32 maçta 7 gol atarak takımın en golcüsü oldu. 1994 yılında tekrar Paris'e döndü.

2 sezon oynadığı PSG'de ilk sezonda bir Fransa Kupası, bir Fransa Lig Kupası, bir Fransa Süper Kupası gördü. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kaldılar. Fransa Kupası final maçında 90. dakikada, Lig Kupası final maçında ise 60. dakikada oyuna girdi. 2. sezonunda ise 4 puan farkla Ligue 1 2.si oldular. Ayrıca Kupa Galipleri Kupası'nın da sahibi oldular. Bu kupa hala PSG'nin tarihindeki en önemli Avrupa Kupası'dır.

Bu arada Ünlüler'de sakatlıklar can sıkıcı boyuta ulaştı. Pascal omzundan dolayı sıkıntılı günler yaşarken Berna, Hakan ve Doğukan'ın sakatlıkları ise yarışmalarda zorlanmaya başladı. Anıl ise iki haftadır oyunlarda yer almıyor.

Doğukan, iyileşemediği için oynamama kararı aldığını; ancak bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. Oyundan çekilmenin genelde problem olduğunu ifade eden Doğukan, oyunda yer alacağını ama bir şansının olmadığını bildiğini söyledi.