Survivor 2017 ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. 22 Ocak Pazar dokunulmazlık ödülünü kim kazandı sorusu cevabını buldu. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıran kırana geçen mücadele sonunda dokunulmazlık oyununun sonucu belli oldu. Peki bu gece dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Ayrıntılar haberimizde.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

22 Ocakta yapılan dokunulmazlık oyunu genel survivor'da izlediğimiz parkurlar 2 yarışmacı parkurda yarışıyor ve parkurun sonunda masa üzerinde üst üste dizili 4 blok yer alıyor. Parkurun sonuna gelen yarışmacı iple tahta blokları devirmeden kendisine çekiyor  çizgiyi geçtiğinde arkasında duran bayrağı kaldırıyor. Bayrağı ilk kaldıran yarışmacı takımına bir sayı kazandırıyor.

Survivor 22 ocak dokunulmazlık oyunu

Geçtiğimiz senelerdeki alışkanlığımızın dışında bu yıl oyunlar 5 puanda bitiyor ve 2 tur oynanıyor. Birinci ve ikinci turu kazanan takım oyunu kazanmış sayılıyor. Turların sonunda beraberlik olursa en iyiler çıkıyor ve böylece galip olan takım ödüşün veya dokunulmazlığın sahibi oluyor.

SURVİVOR'ın İLK ADA KONSEYİ

Bu akşam yapılan ada konseyinde adadan kim elenecek? bu akşam survivorda eleme olacak mı bunların cevabını birazdan aktarıyor olacağız. Dokunulmazlık oyununda ilk turu Ünlüler 5-3  kazandı. İkinci turu  5-2 Gönüllüler takımı kazandı. Turlarda beraberlik olduğu için ünlüler ve gönüllüler takımlarının en iyileri çıktı. En kızlar ve erkekler 2-2 berabere bitince En iyi kız ve en iyi erkek yarışacak.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu ÜNLÜLER takımı Kazandı

Survivor yarışmasında 3. oyun oynanıyor ve artık Ünlüler takımında ve Gönüllüler takımında yarışmacıları isimleriyle tanımaya başlıyoruz. Oyunlar oynandıkça yarışmacıların performanslarıda ortaya çıkıyor.  Kızlar ve erkekler takımlarından takımın en iyi kızları ve erkekleri belli olmaya başlıyor. İzleyiciler Survivorda genellikle değerlendirmelerini yarışmacıların performanslarına göre gelirliyorlardı.