Survivor All Star'da Ünlüler konseyindeki elemelerde bir kişi adaya veda edecek.
Survivor'da SMS elemeleri başladı. Survivor'da bu hafta oyunları kaybeden Ünlüler için bir kez daha konsey kuruldu. Bir haftalık bir aradan sonra tekrar elemeler başlarken Merve Aydın, dokunulmazlığı kazandı. Ada konseyinde SMS'lerin birinci yaptığı yarışmacı bir isim belirleyecek. Yine dokunulmazlık sahibi Merve Aydın'da elemeler için ikinci ismi açıklayacak.

Survivor Al Star'da Ünlüler, gönüllüler karşısında bir kez daha oyun kaybetti. Bir hayi zorlu bir haftanın ardından oyunları kaybeden Ünlüler, konseyde bir araya geldi. Yarışmacılar burada kozlarını paylaştı.

HAKAN'DAN DOĞUKAN'A TEPKİ

Konseyde, Doğukan nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Hakan, buna rağmen bu isme destek vermeye devam edeceğini söyledi. Hakan'ın bu sözlerine cevap veren Doğukan ise o sözleri düzeltti. İşte Doğukan'ın sözleri;

"Burada duyunca şaşırdım. Bir tek yolum var, kimse beni yolumdan çıkaramaz. Serenay o gün rahatsızlandığında nasıl ilk koşan ben olduysam sana da hiç kimseye desteğimi çekmeyeceğim. Düzeltme yapmak istedim. Açıkçası kendimi bu sözleri duyunca kötü hissettim."

ACUN: RTÜK DENETLİYOR

Oyunlarda, bazı tartışmaları "biblediklerini" söyleyen Acun, Türkiye'de bu sözlerin farklı anlaşıldığını, bazı izleyicilerin daha ağır kelimeler kullanıldığını düşündüğünü söyledi. Acun, RTÜK'ün kurallarını hatırlattı: 

"Ada konseyinde bazı şeyleri açıkça konuşmak istiyorum. Bazı tartışmalarda bibliyoruz! Bunlar daha ağır ifadeler olduğunu tahmin ediyorsunuz. Öncelikle buradaki tartışmaları vermek zorundayız ve tartışmayı da gizlemek zorundayız. Unutmayın ki Türkiye'de RTÜK var ve bu yayınları denetliyor. Biz argo kelimeleri de bibliyoruz. Bunlar çok ağır olarak nitelendirilmesin lütfen."

SERENAY: BU HAFTA ÇOK KÖTÜ GEÇTİ

Serenay ise Pascal'a tepki gösterdi. Geçtiğimiz hafta Berna ve Palcal'ın, kendisine gösterdiği tepki nedeniyle çok kötü günler geçirdiğini söyleyen Serenay, kimseyle adada bugüne kadar tartışmadığını; ancak adada yaşananların kendisini bir hayli üzdüğünü söyledi. İşte Serenay'ın sözleri;

"Benim için gerçekten zorlu bir haftaydı. Hiç kimseye bulaşmadım, tartışmam bile olmadı. Bu hafta o kadar kötü geçti ki artık ben de dayanamadım. Annemin de belli bir rahatsızlıkları var. Sakinleştirici iğne olurken arka tarafta dalga geçilmesi beni bir hayli üzdü.

Bunu sorduğumda şov kelimesi, Serenay abarttın denilince bir hayli üzüldüm. Öyle ya da böyle güçlü olmak zorundayım. Elenme bahasına olsa da çizgimden çıkmayı düşünmüyorum. Ya sabır diyorum ve önüme bakıyorum.

Bu durumda Hakan da benim yanımda oldu. Adada tekrar sorduğumda Pascal'a pişman mısın dedi o da hayır dedi. Elini vicdanına koyması gerekiyor insanın."

"BANA ZENCİ DEDİ, KÖLELİK GERİDE KALDI"

Pascal ise Hakan ve Serenay'a tepki gösterirken, ilk kez ekranda öyle şeyler söyledi ki ortalık karıştı. Hakan'ın kendisine zenci dediğini ve kendisine saygı gösterilmediğini söyleyen Pascal, Serenay'ın ise annesini kullandığını bu nedenle şov yaptığını iddia etti.

Bu sözlere sert tepki gösteren Hakan ise Pascal'ın yalan söylediğini ifade etti. Kimseye zenci gibi bir ifade kullanmadığını, battaneyeyi isterken de yine zenci battaniye gibi bir sözünün olmadığını söyledi.