7 Haziran Pazar günü Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Survivor ödül oyununda dün Gönüllüler takımına 10’a 9 kaybeden Ünlüler artık dokunulmazlık oyununa kitlenmişlerdi. Sezonun en kritik gecesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merak konusuydu. Peki neler oldu?
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda ilk sayı Gönüllülerden geldi. Sonrasında Hakan skoru 1-1 yaptı. Serenay ile yarışan Begüm puanı kazanarak yeniden Gönüllüleri öne geçirdi 2-1. Turabi karşısında galibiyete ulaşan Anıl ile Ünlüler durumu 2-2’ye getirdi. Üst üste oyunlar kazanan, mükemmel bir özveri ve istekle yarışan Gönüllüler takımı Hasan - Hakan eşleşmesinden de galip çıkarak 8-4 öne geçti. Survivor All Star dokunulmalık oyununda Gönüllülerden tarihi fark! Durum 9-5 iken Hakan’a karşı yarışan Hasan oyunu kazanarak dokunulmazlığı takımına kazandırdı. Gönüllüler, Survivor All Star dokunulmazlık oyununu 10’a 5 kazandı.

Daha sonra Ünlüler Dounulmazlık sembolünün sahibi olmak için mücadele etti ve Dokunulmazlık sembolünü Doğukan kazandı. Ünlüler konseyde adadan gitmesi için Doğukan dışında bir kişinin adını yazacaklar.

ÜNLÜLERDE KİMİN ADI YAZILDI?

Ünlülerde Anıl Tetik'in adı yazıldı ve Anıl ilk elenecek isim olarak SMS'lere kaldı...