Türk atlet kimliği ile bilinen Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasının en başarılı bayan yarışmacılarından biri olan Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde Türkiye'nin en kalabalık ve güzel illerinden biri olarak görülen İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusu olarak biliniyor. 
 
Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır.
 
12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.
 
MERVE AYDIN'IN ÖDÜL OYUNLARINDAKİ BAŞARISI
Survivor All Star'da dün uzun zamandır ödül oyunu kazanamayan Ünlüler takımı dünkü ödül oyununu kazanınca Gönüllüler takımı daha da sarsıldı. Bugünkü ödül oyunu ise iki kademeli. Hem yemek ödülü hem de manevi bir ödül olan Survivor All Star'da bugün ödül oyununda manevi ödül ise kazanan takımın yakınlarının fotoğrafları olacak. Yemek ödülü ise Lahmacun oldu. Kazanan takımda her yarışmacı 3 adet lahmacun yiyebilecek. Tabiki sadece lahmacun değil lahmacunun yanında yeşillik, domates gibi sebzeler de olacak.
 
Fotoğraf ödülünün en büyük avantajı ise Pascal Nouma ile Bozok'un yeni doğan bebeklerini görme fırsatı olması olacak. Fakat Pascal Nouma ile Bozok farklı takımlarda olduğu için iki takım için zorlu bir ödül oyunu yarışı olacak. Oyunda iki takımdan da iki yarışmacı birlikte yani aynı anda yarışacak. Kız - Erkek olarak iki takım da yarışacak.
 
HASAN İLE BOZOK TARTIŞMASI
 
Survivor All Star yarışmasında herkesin de hatırlayacağı üzere son ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Hasan ile Bozok'un isimlerini belirlemişlerdi. Ödül oyunundan sonra da tartışan Hasan ile Bozok'un arasındaki gerginlik ada yaşamlarında da devam ediyor. Bozok, Hasan'ın üslup dersi vermesinden bıktığını her fırsatta dile getiriyor.
 
Sahra ise Bozok'un yapmış olduğu hareketlerin tamamen gitme endişesiyle yapılmış hareketler olduğunu belirtiyor. Fakat Turabi ise kendi grubundan olan Bozok'u savunarak Hasan'ın maskesinin olduğunu ve hareketlerinin yapmacık olduğunu iddia ediyor. Hasan ise kendisinin sakin olduğunu fakat kendisine bir hamle yapıldığı zaman herkese de cevabını verebileceğinin altını çizdi. Ada konseyine bakıldığı zaman hem Bozok hem de Hasan çok gergin ve endişeli gözüküyor.