Survivor All Star geçen haftaki gergin bölümlerinden sonra bu hafta ne olacağı çok merak ediliyordu. Gerilimler bitmedi hafif de olsa Hakan ve Turabi birbirlerine sözlü olarak sataştılar. Hakan Turabi’ye ne dedi? Diye merak edenlere hemen söyleyelim; “Sana saygıyı öğreteceğim Turabi” dedi. Turabi ise Hakan’a “Önce sen kendini düzelt sonra yanındakiler de kendini düzeltir” ifadelerini kullandı.
ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da bu akşam ödül oyunu oynandı. Oynanan ödül oyununu Gönüllüler kazanmayı başardı. Ödül oyunu yemekti ve Gönüllüler yemek yemeye hak kazandı. Nadya, Özlem, Turabi, Hilmicem, Hasan, Bozok, Sahra’nın bulunduğu gönüllüler takımı büyük sevinç yaşarken, ünlüler takımı hüzne boğuldu. Turabi ile Hilmicem sevinçlerini takla atarak kutladı.

DÖNER’İ KİM YEDİ?                                            

11 Nisan Survivor All Star bölümünde Ödül oyunu oynandı, Dominik’te yağmur yağmaya başladı Acun gönüllülerin kazandığını açıkladı ve bir tarafta sevinç bir tarafta hüzün vardı. Gönüllüler ödül oyununu kazanarak döner yemeye hak kazandı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta sucuk ödülünü ünlüler kazanmıştı.Gönüllüler yemek gelince çok şaşırdılar ve de çok sevindiler hemen yemeye başladılar. Döneri tıka basa yediler.