21 Haziran Pazar günü dokunulmazlık oyununun ardıdan Ünlüler takımından Survivor All star'a ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor All Star 21 Haziran elenen ve adaya veda eden isim Doğukan oldu.
 
Doğukan geçtiğimiz hafta Serenay’ın elenmesini sağlamıştı, ancak Hakan’ın stratejisi de Doğukan’ın elenmesine neden oldu. Hakan ve Doğukan arasındaki soğuk savaşı Hakan Kazandı.
 
Doğukan Manço Survivor Kıbrıs final hayaline Finale bir adım kala veda etti. Doğukan Manço Survivor All Star’daki Büyük SMS oylamasında Hakan’dan daha az oy aldı ve Survivor All Star’da elenen isim oldu. Ünlüler Dominik’te artık 2 kişi kaldı. 

HAKAN OYNAMADI

Dokunulmazlık oyunununda Merve'nin hasta hasta gözyaşları içinde oynamasına rağmen Hakan tüm oyunları isteyerek kaybetti. Eğer dokunulmazlığı Ünlüler kazansaydı Gönüllülerde Hasan adı yazılacaktı ve Hakan'ın Hasan'a karşı kazanma ihtimali yoktu. Bu yüzden Merve ve Doğukan'ın tüm çabasına rağmen Hakan bilerek tüm oyunları kaybetti ve karşısına Doğukan'ın çıkmasını sağladı. Böylece Doğukan'la birlikte SMS'e çıkan Hakan adada kalmayı başardı. Ancak Hakan'ın bu tezgahı uzun süre zihinlerden silinmeyecek.