Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde birlikte oynayan Öykü Karayel ve Taner Ölmez, Bodrum'da kameralara yakalandı. Daha önce aşk iddialarını cevapsız bırakan ikilinin samimi halleri dikkatten kaçmadı. Peki Bartu Küçükçağlayan’ın eski sevgilisi Öykü Karayel kaç yaşında, boyu kilosu kaç? Taner Ölmez kimdir?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte paparaziler ege ve akdeniz sahillerini meekan tuttular. Kaçamak yapanlar, eşini ya da sevgilisini aldatanlar, yeni bir aşka yelken açanlar bu sahillerde gözlerden uzak aşk yaşamaya çalışıyorlar. İŞte bu yazın ilk aşk kaçamağı da Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi oyuncuları Öykü Karayel ve Taner Ölmez arasında yaşandı. Genç çift Bodrum sahillerinde birlikte tatil yaparken yakalandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Genç Osman ve Dilruba Sultan karakterlerini canlandıran ve karakterlerinin ölmesiyle özgür kalan ikili soluğu hemen Bodrum sahillerinde almış. Oyuncu sevgilisi Bartu Küçükçağlayan’dan bir süre önce ayrılan Öykü Karayel'in Taner Ölmez'de ne bulduğu ise merak konusu.



Öykü Karayel'in saç modelleri de uzun süre konuşulmuştu.