Zuhal Topal'ın türbanlı gelin adayı Hanife Umut'tan sonra bağlandığı yeni sevgilisi Deniz'le gece yarısı el ele gezerken şarkı söylerken yakalandı. Daha önce "kim ne der, ne düşünür umurumda değil" diyen Hanife'nin bu hareketi sosyal medyada tepki topladı. Peki Hanife Deniz aşkı nereye gidiyor? 

Fox Tv'de yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programında büyük umutlarla aşık olduğu ardından ağıtlar yaktığı Umut ile evleneceği konuşulan Hanife, sürpriz bir kararla ilişkisini sonlandırmış ve locadaki damat adaylarından Deniz'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ancak Hanife Deniz'e ilan-ı aşk ettiği günün ertesinde kıskançlık triplerine girmiş ve ayrılık sinyalleri vermişti.

Hanife Deniz'le ilişkisini ilerletecek mi, Umut'a dönecek mi diye konuşulurken dün gece şok bir olay yaşandı. Hanife ve Deniz otelden ayrılarak sokak ortasında  el ele kol kola gezdiler ve birlikte şarkılar söylediler.

Hanife ve Deniz'i sarmaş dolaş görenler şok olurken ilişkinin evliliğe doğru gidip gitmeyeceği de daha çok tartışılmaya başlandı.

Hanife ve Deniz Aşkı

HANİFE'NİN HİÇ BİR YERDE GÖREMEYECEĞİNİZ FOTOĞRAFLARI

Hanife ve Deniz Aşkıyla ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz...

Zuhal Topal'ın Gelin Adayı Hanife Kimdir?

Zuhal Topal'da eş arayan gelin adayı genç ve güzel kadın Hanife izdivaç programlarının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Geçtiğimiz günlerde Hanife'nin açık fotoğrafları internete düşmüş ve Hanife sosyal medyada günlerce eleştirilmişti. Hatta Hanife açık mı daha güzel kapalı mı tartışmaları bile yapılmıştı.

İşte Hanife'nin Açık Fotoğrafları

Hanife nereye gidiyor? Gelişmeleri vermeye devam edeceğiz.