Fox Tv'nin reytng rekorları kıran dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz 12 Ocak Perşembe fragmanında Onur ortalığı karıştırmaya devam edecek ve ayrıca Ceren ve Perihan'ı şok edecek. Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölüm fragmanında Onur herkesten tepki görecek. Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölüm izle haberimizde.

Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölüm fragmanında Onur ve Perihan arasında silahlar çekilecek. Öldürdüğü çocuğun abisinin Fırat olduğunu öğrenen Onur kendisine yalan söylediğini ifade ederek Perihan'dan hesap soracak. Cep telefonu ile Ceren'e mesaj atarak Beykoz sahiline gelmesini isteyen Onur, genç kızı kaçırarak ortalığı yine karıştıracak.

ONUR ÖLECEK Mİ?

Dizinin son bölümünde yaptığı davranış nedeniyle kendisini suçlu hissedecek olan Onur, hapistet ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. 2. bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre Onur'un başınasilah dayayan kişi tetiği çekecek. Onur'un ölü ölmeyeceği ise bu hafta ekrana gelecek bölümde belli olacak.

5 Ocak tarihinde Fox TV’de yeni bölümüm izle izleyicinin karşısına çıkan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde önemli gelişmeler yaşandı. Ceren’i elde etmek için Fırat’ın başına gelenlerden yararlanmak isteyen Onur, sevdiği kız için arkadaşının hayatını riske attı. Çocuklarının başına gelenlerden Onur’u sorumlu tutan annesi ailesinin yaşadığı eve giderek Onur’a silah çekti.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Ceren ve Fırat arasında yaşanan ilişki artık herkes tarafından bilinirken ikisini bir arada görmeye tahammülü olmayan Onur yeni planlar kurmaya başlayacak. Ceren’e yaklaşamadığı için acısını Fırat’tan çıkartmaya çalışan Onur acımasız planlarını devreye sokmaya başlayacak.

Öte yandan Emir’i çok fazla tanımayan İnci istemeden de olsa Emir’e öğrenmemesi gereken bilgileri aktarmaya devam edecek. Emir’e tam olarak güvenmeyen İnci onun asıl geliş amacını anlamak için araştırmalar yapacak.

Onur ve Fırat’ın annesi bibirlerinden habersiz olarak Ceren’i karşılarına alacak ve oğullarının peşini bırakmasıyla ilgili konuşma gerçekleştirecek. Kendisine aşık olan iki erkeğin annelerinin yaptığı konuşma sonrası Ceren yeni kararlar alma aşamasına gelecek.