Yalancı Bahar 145. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin hint dizisi Yalancı Bahar 8 Kasım Salı fragmanı bomba gibi sahnelerle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar yeni bölüm soluk soluğa izlenecek sahnelerle ekranda olacak.

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar dizisinin 2. Sezonunda başrolleri ünlü film yıldızları Drashti Dhami ve Gunjan Utreja paylaşıyor. Harshvardhan Kapoor'un çıkardığı ve Madhubala ile RK'nın hayatını kaybettiği yangından 20 yıl sonra yaşananların anlatıldığı bölümlerde fakir bir genç kızın bir film yıldızına duyduğu aşka yer veriliyor.

Radha tarafından Bombay'dan uzaklaştırılan ve imkânsızlıklar içerisinde yetiştirilen Madhubala Kundra bir üniversitede işletme bölümünde okumaktadır.  

Anne ve babası dışında film sektörü ile tek bağı yakışıklı oyuncu Abhay Kapoor'dur. 

YALANCI BAHAR DİZİSİ KARAKTERLERİ FOTO GALERİ


En büyük hayali onunla tanışabilmek olan Madhubala Kundra bir gün tesadüf eseri Bitoo ile karşılaşır ve ondan Abhay Kapoor ile babasının ölümü arasındaki ilişkiyi öğrenir. Gerçekleri öğrenince Abhay Kapoor'dan intikam almaya karar veren Madhubala Kundra kendini bir anda tehlikeli bir oyunun ortasında bulur.

İkili arasındaki mücadelede tüm yaşananlara rağmen aşk galip gelir ve onlar tıpkı Madhubala ile RK gibi bir evlilik gerçekleştirir. Zamanla Madhubala Kundra da annesi gibi film sektörünün aranan yüzlerinden biri olacaktır.

Yalancı Bahar Kanal 7

RAJU’NUN YENİDEN HAYATA DÖNMESİ 

Yalancı Bahar son bölümde; Bekllenmedik bir şekilde eve geri dönen Raju, kazada başına aldığı darbe ile birlikte iyileşir. Geçmişin intikamını almak isteyen Raju ilk olarak Abhay Kapoor ile hesaplaşacaktır. Kapoor malikânesindeki herkes Raju’nun yeniden hayata dönmesinden ümidini kesmişken o büyük bir sürpriz yaparak içeri girer.

 Üstelik sürpriz bununla da sınırlı değildir. Raju polislerin elinden kurtulmaya çalışırken Abhay yüzünden geçirdiği ağır kazada başına aldığı ağır darbenin ardından aklındaki sorunlardan kurtulmuştur. 

YALANCI BAHAR 9 KASIM ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINLANDI TIKLA İZLE

Abhay Kapoor’un hastalığından faydalanarak kendisine yaptığı kötülüklerin intikamını almak isteyen Raju, herkese rağmen onu kendisi ile birlikte bir odaya kilitler. Polisler geldiğinde çoktan Abhay Kapoor ölmüştür. Raju polislerin elinden kurtulmayı başaracak mı?