Ünlüler ekibinde kalan son 4 yarışmacıdan biri olan Yunus Günçe, amaçlarının hep beraber Kıbrıs'taki büyük finale gitmek olduğunu söyledi. Damla Can'ın finali garantilediğini hatırlatan Acun Ilıcalı ise bunun teknik olarak mümkün olmadığını vurguladı.
Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, "Survivor'ın ilk zamanlarını hatırlıyorum. O zaman 13-14 kilo fazlam vardı, tenim daha açıktı, saçım ve sakalım kısaydı. 'Gün gelecek burada 4-5 kişi oturacak' demiştiniz. O günleri yaşıyoruz. Şimdi bir kişi daha eksilecek. Biz bu 4 kişiyi koruyabileceğimiz kadar koruyacağız. Amacımız o" ifadelerini kullandı.

Yunus Günçe açıklamasına devam ederken araya giren Acun Ilıcalı, "Tabii ki 4'ünüz beraber finale gidemeyeceksiniz. Yani koruyabileceğiniz kadar koruyacaksınız da bir yere kadar koruyacaksınız. Biriniz kesin olarak gitti" dedi.

Bu sözler üzerine bir an dursaksayan Yunus, "Evet, doğrudur. Teknik olarak bu mümkün değilse en azından sonuna kadar. Buraya kadar gelmeyi de ummuyorduk diyerek toparlayayım ben o zaman" şeklinde konuştu.