Üç ay önce hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü ismi Zeki Alasya'nın eşi Jülide Alasya, yalnızlığa dayanamadı. Halen borcunu ödediği Samandıra'daki yeni evinden taşınma kararı aldı. Evlerinde eşi Zeki Alasya ile olan anılarını unutamadığını ifade eden Jülide Alasya, Instagram sayfasından eşine duyduğu özlemi ifade eden açıklamalarda bulundu.

Jülide Alasya eşine duyduğu özlemi kendi Instagram hesabından şu ifadelerle açıkladı; “İğnesinden ipliğine her şeyini beraber yaptığımız evimizin borcunun bittiğini göremedin, kutlayamadık diye yorgunum. Üzülme ne olur ama evimizde oturamıyorum artık. Her an karşıma çıkacakmışsın gibi duramıyorum. Buradan tamamen kaçmaya karar verdim."

Tek başına gittiği market alışverişinde bile ağlama krizine girdiğini belirten Jülide hanım, “Markete ilk sensiz gittiğimde yere çöküp ağladım. Güvenlik görevlisi gelip, “Ablacım, sen şimdi git, sonra gelirsin. Her geldiğinde belki daha kolaylaşır. Hem senin için, hem bizim için... Biz de alışık değiliz seni yalnız görmeye” dedi” ifadelerini kullandı.