Anne tarafından arap olan, esmerliği ve kokoşluğu ile İşte Benim Stilimde yeni yarışmacı olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zeynep Karaca Adıyamanlı ve meslek olarak hosteslik yapıyor.

25 yaşında olan Zeynep Karaca aslında daha olgun görünüyor. Zeynep Karaca estetikli mi, dudaklarında botoks varmı? Bu tarz soruların cevapları tam olarak net olmasa da Zeynep Karaca’nın dudakları normalinden daha şişik olduğu gayet net bir şekilde ortadadır.

İsim: Zeynep Karaca
Zeynep Karaca’nın mesleği: Hostes
Zeynep Karaca kaç yaşında: 25 yaşında. 1990 doğumlu
Zeynep Karaca nereli: Adıyamanlı, Annesi arap
Zeynep Karaca’nın Facebook hesabı: 1zeynepkaraca

 İşte Benim Stilime sonradan katılan ve bir anda favori yarışmacılar arasındaki yerini alan Zeynep Karaca 5 Haziran Cuma gecesi yayınlanan eleme bölümünde ünlü arabesk sanatçıcı Bergen'i canlandırdı. Bergen'in "Tanrım zalim kullarını sen affetsen ben affetmem" şarkısını seslendiren Zeynep Karaca çok büyük alkış aldı.   Acıların Kadını Bergen'i canlandıran Zeynep Karaca eleme gecesinde jüriden toplam 25 puan aldı ve gecenin birincisi oldu.
Zeynep Karaca Bergen Performansı
Kendinden emin tavırlarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilimin yeni yarışmacısı Zeynep Karaca programda yapılan seviyesiz tartışmalardan rahatsız. Ayrıca kimseyi de tarz olarak görmüyor ve kendi tarzına güveniyor.

Zeynep Karaca İşte Benim Stilime sonradan katılmasına rağmen büyük başarı gösterdi ve finale kalmayı başardı. Bakalım finalde başarılı olacak mı?

ZEYNEP KARACA FOTOĞRAFLARI