Fox TV'de Esra Erol'un boşalttığı yere oturan izdivaç programı sunan Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal evli mi, çocuğu var mı? Zuhal Topal'ın eşi kimdir? Zuhal Topal'ın kızının adı nedir ve fotoğrafları var mı? Zuhal Topal'ın sosyal medya hesapları ve bomba facebook, twitter, instagram fotoğrafları haberimizde.

Esra Erol ve Seda Sayan'la reyting savaşına giren ve reyting uğruna yapmadığı şey kalmayan ünlü oyuncu Zuhal Topal şimdilerde Fox TV'de izdivaç programı sunuyor.

Esra Erol'la bir türlü yıldızları barışmayan ve birbirlerini her fırstta iğneleyen ikili zaman zaman çuvaldızla da saldırıya geçiyor. İkilinin bundan sonraki dönemde de anlaşmaları mümkün görünmüyor.

Her ikisi de retying uğruna akla hayale gelmeyen şeyler yapıyorlar. Mesela gelin ve damat adaylarının aslında manken oldukları ve mankenlik ajansından gönderildikleri iddia ediliyor. Bazı çok ilgi çeken ve reyting getiren adayların daha uzun süre kalmaları için para ödendiği iddia ediliyor. Tabi bunlar her ne kadar iddia da olsa gerçek olma ihtimalleri de çok büyük.

Seda Sayan aslında savaşın dışında kalmış durumda. Zira reyting olarak zaten Zuhal Topal ve Esra Erol'dan çok geride ve ulaşması da çok mümkün görünmüyor. 

Tabi biizm haberimiz bu savaşlarla ilgili değil Zuhal Topal'ın hayatından kesitlerle ilgili olacak.

Esra Erol Zuhal Topal Seda Sayan

Zuhal Topal Kimdir?

Zuhal Topal 1976 doğumlu. Yani bu sene 40. ylını dolduracak güzel ve seksi yıldızımız ve sunucumuz. İstanbullu olan güzel sunucumuz 7 yaşındayken oyunculuğa başlamış ve o küçük yaşında kendini göstermeyi başarmıştır.

1,72 boyunda olan güzel sunucumuz Zuhal Topal'ın kaç kilo olduğunu bilmiyoruz zira sürekli kilo alıp veriyor. 

Liseyi bitirdikten sonra Mimarlık Fakültesini kazanacak kadar zeki olan Zuhal Topal, mimarlıktan vazgeçiyor ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin tiyatro bölümünde eğitim alıyor.

ZUHAL TOPAL EROTİK FOTOĞRAFLARI


Zuhal Topal Frikik

Özel tiyatrolarda görev yaptı ve Kanal D ekranlarında sunuculuk yapan güzel ve seksi yıldız Zuhal Topal pek çok dizi ve filmde oynadı. Filmlerde verdiği göğüs dekolteleriyle ilgi odağı oldu. Pek çok derginin kapağını Zuhal Topal'ın göğüs dekolteleri süsledi. İşte Zuhal Topal'ın göğüs dekoltelerinden biri.



Zuhal Topal'ın yıldızı 2003 senesinde Suzan karakterini canlandırdığı Sihirli Annem dizisiyle parladı ve oyunculukta aranan bir isim haline geldi. Zuhal Topal ayrıca 2004 senesinde çekilen Yol Palas isimli sinema filminden canlandırdığı Sacide karakteriyle ününe ün kattı.

Zuhal Topal Yol Palas Sacide

Canlandırdığı karakterde pek çok erotik sahnede yer alan Zuhal Topal daha sonraki dönemde de erotik filmlerin aranan isimlerinden biri haline geldi. Zira bu film Zuhal Topal'ın erotik filmlerde ne kadar başarılı olacağını da gösterdi.

Metin Akpınar'ın başrolünü üstlendiği Papatyam dizisinde be Geniş Aile dizilerinde oynayan Zuhal Topal kendisine verilen tüm görevleri hakkıyla yerine getirmeyi başardı.

Zuhal Topal ve eşi

Sanatçı Korhan Saygıner ile evli olan Zuhal Topal'ın bu evlilikten meydana gelen Lina adında bir kız çocukları vardır. Sezeryanla doğum yapan Zuhal Topal'ın bebeği 3 buçuk kilo olarak dünyaya gelmiştir.

ZUHAL TOPAL'IN BOMBA FRİKİK DEKOLTE FOTOĞRAFLARI



İşte Zuhal Topal'ın kızı Lina'nın fotoğrafı. Zuhal Topal'la ilgili tüm bilgileri bu sayfada paylaşmaya devam edeceğiz.