‘Kayısı-incir Kardeşliği, Basın Köprüsü’ projesi kapsamında Malatya’ya gelen Aydınlı gazeteciler Malatya Gazeteciler Cemiyetini(MGC) ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü ile Aydın Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin destek verdiği ‘Kayısı-incir Kardeşliği, Basın Köprüsü’ projesi kapsamında Malatya’ya gelen Aydınlı gazeteciler Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Aydınlı Gazetecileri Cemiyet binasında ağırlayan MGC Başkanı Haydar Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aydınlı gazetecileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ise, Malatya’da olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek, Malatyalı gazetecilerle birlikte karşılıklı olarak tecrübe paylaşımında bulunacaklarını kaydetti.
Aydınlı, 20 kişilik gazeteci grubu, proje kapsamında 3 gün boyunca Malatya’da kalarak tarihi ve turistik yerleri gezecek ve bir dizi etkinliklere katılacak.