Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile Hizmet içi Eğitim ve Bilgilendirme Semineri düzenlenecek. Büyükşehirle birlikte İlçe Belediyelerin de katılacağı seminer 31 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.
Nitelikli personel yetiştirilmesi kapsamında eğitim çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ilçe belediyelerini de kapsayan eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştiriyor.
Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliği ile 31 Ekim-04 Kasım 2016 tarihleri arasında Hizmet içi Eğitim ve Bilgilendirme Semineri düzenlenecek.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Seminer’e, Büyükşehir’in yanı sıra İlçe Belediyelerin Başkan, yönetici ve personeli de katılacak.
31 Ekim Pazartesi günü Hilton Otel’de 09.30’da başlayacak olan program kapsamında, etkili iletişim ve beden dili, belediyelerde etik davranış ilkeleri, ihale yöntem ve süreçleri, hakkediş uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği, resmi yazışma kuralları, belediyenin görev ve yetkileri, 4857 sayılı iş kanunu genel esasları, memurların genel hakları, ödev ve sorumlulukları ile belediye taşınır yönetimi konularında eğitim verilecek.