Malatya Park Alışveriş Merkezi yedinci yaşını ödüllerle kutladı. Düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen AVM yönetimi aldıkları ödülleri anlatarak 7. Yıllarını çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirttiler.
Tanıtım toplantısı öncesinde düzenlenen kahvaltıya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Malatya Park Genel Müdürü Yılmaz Arslan, Pazarlama Müdürü Arzu Şavluk ve çok sayıda davetli katıldı. 2010-2011 yılında Alışveriş Merkezi yatırımcıları Derneğinin “En İyi Alışveriş Merkezi” ödülünü alan Malatya Park 7. yılında 9 uluslararası ödül aldı. 7. yılında Uluslararası İş Ödülleri Platformu Stevie’den 2 gümüş, 2 bronz, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneğinden de 3 platin,2 gold marcom ödülü kazandı. Genel Müdür Yılmaz Arslan bugüne kadar 60 binden fazla ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek 13 Kasım Pazar günü İpek Tanrıyar’ın sunumuyla şarkıcı Ece Seçkin’in katılacağı törende 7.yıl pastasını keseceklerini ve sürprizler ile ziyaretçilerini şaşırtacaklarını belirtti.
Girişim Grubu adına konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk ise “Türkiye’de bir örneği olmayan ortaklık yapısıyla devam ediyor Girişim Grubu Cumhurbaşkanı’nın isteği üzerine İlahiyat Fakültesi ve Anaokulu yaptı. Malatya’ya yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
Malatya Park’ın 7. yılına özel düzenlenen etkinlikler 14-30 Kasım tarihleri arasında İş Makineleri çocuk etkinliği, 4-11 Kasım Personeller arası Sosyal Medya Yarışması, 13 Kasım Kukla Gösterileri, 11-30 Kasım tarihleri arasında Malatyapark Futbol Turnuvası, 19 Kasım Pokemon Çocuk Etkinliği, 3-4 Aralık tarihlerinde ise Satranç turnuvası ile devam edecek.