Yeşilyurtlular Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Zeki Akıncı ve dernek üyeleri Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile birlikte Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret eden Yeşilyurtlular Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Zeki Akıncı ve dernek üyeleri Toprak’a ‘hoş geldiniz’ diyerek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Akıncı, “Türkiye’de ve Malatya’da yaşanan bu son hain girişimler ve olaylar karşısında Vali Toprak’ın birleştirici tavırları, bu hain saldırıyı bertaraf etmek için göstermiş olduğu devlet adamlığını büyük bir takdirle karşılıyoruz. Her zaman için kendilerinin ve devletin yanındayız” diye konuştu. Akıncı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına okutulacak mevlidin ardından cami cemaatine, görevlilerine ve Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara yemek dağıtılacağını ifade ederek, Toprak’ı da etkinliğe davet etti.
Vali Mustafa Toprak ise Dernek Başkanı Akıncı ve üyelerine ziyaretlerinden, dilek ve temennileri ile düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, davetlerine icabet etmeye gayret edeceğini aktardı.