Kula Kenan Evren Ortaokulu öğrencileri Güneydoğu illerinde teröristlerle kahramanca mücadele veren Mehmetçiklere mektup gönderdi.
Rehberlik Öğretmeni Varol Esen, Türkçe Öğretmenleri Zeliha iğdi ve Nazan Ersöz’ün önderliğinde Kula Kenan Evren Ortaokulu öğrencileri ’Vatanseverlik Değeri’ kapsamında Şırnak ilinin İdil ilçesinin Mağara Karakolu’nda bulundan Mehmetçiklere manevi yönden destek olmak için mektup gönderdi.
Konuyla ilgili konuşan Kenan Evren Ortaokulu rehberlik öğretmeni Varol Esen, "Yapmış olduğumuz etkinlik kapsamında öğrencilerimizin yazmış olduğu mektuplar okul çapında değerlendirildi. Mektuplar arasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Mektuplar arasında en etkili olarak 6/C sınıfından Beyza Aybirinci, 5/C sınıfından Irmak Şıkikinci ve 5/B sınıfın Ebrar Sayan üçüncü oldu." dedi.
GÖNDERDİKLERİ FOTOĞRAFLAR BİZİ GURURLANDIRDI
Konuyla ilgili konuşan Okul müdürü Alaetdin Tanıl, "Mektupları alan Mehmetçikler öğrencilere teşekkür amaçlı video, fotoğraf ve mektup yollayarak çok memnun olduklarını ve duygulandıklarını anlatmaları bizi gururlandırdı. Biz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yapmış olduğumuz etkinliğin onurlu ve gururlu bir davranış olduğunun farkındayız. Başta öğretmenlerim olmak üzere öğrencilerimizle ve bizlerin mektuplarını cevap veren Mehmetçiklerimizle gurur duyuyorum." diye konuştu.
Müdür Tanıl ayrıca, Mağara Karakolu Komutanlığı tarafından gönderilen öğrencilere gönderilen hediyelerin Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Başçavuş Mehmet Çelik ve Uzman Çavuş Mehmet Canlı tarafından verildiğini de sözlerine ekledi.