MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Ulacık Mahallesi’nde bulunan içme suyu isale hattını yenileyerek, vatandaşların eski hattan kaynaklı sıkıntılarına son verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların içme suyu konusunda sorun yaşamaması adına yoğun mesai yürütüyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Ulacık Mahallesi’nin eski içme suyu isale hattını da yeniledi. Sürekli patlaklara neden olarak mağduriyet yaşatan yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki hat, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nca yeni ve sağlıklı borularla değiştirildi. MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışma sayesinde, eski hattan dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşlara daha kesintisiz içme suyu temin edildi.

Ulacık Mahalle sakinleri MASKİ’nin mahallelerinde hayata geçirdiği çalışmayla ilgili memnuniyetlerini ifade ederek, artık sık sık su kesintilerine neden olan eski hattan kurtulduklarını söylediler. Yapılan hizmetten dolayı vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür etti.