Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kendisini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten sivil toplum kuruluşlarına hafta sonu iade-i ziyaret yaptı.
Vali Mustafa Hakan Güvençer, ilk olarak Manisa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Vali Güvençer’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Kırlıoğlu, ziyaret anısına Vali Güvençer’e plaket takdim etti.
Vali Güvençer, daha sonra Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Manisa Şubesi Başkanı Serkan Eren ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen de bulundu. TRAC’ın faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Güvençer, TRAC Manisa Şubesi’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarının devamlılığı konusunda desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yönetimini de ziyaret eden Vali Güvençer, mesir macununun Manisa’nın tanıtımı açısından büyük bir değer olduğunu ifade etti. Başkan Tanık, ziyaretleri nedeniyle Vali Güvençer’e teşekkür ederek, mesir macunu imalatı ve diğer çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetimine de iade-i ziyarette bulunan Vali Güvençer dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Özel Vakıf Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Güvençer, Özel Vakıf Huzurevi yönetim kurulu üyeleri Ali Suat Ertosun ve Hakkı Bayraktar ile Özel Vakıf Huzurevi Müdürü Ayşe Çoban’dan huzurevi idari iş ve işleyişi hakkında görüştü. Manisa ValisiMustafa Hakan Güvençer, Manisa Sebze, Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Mahfuz Yalçın ve yönetimine de iade-i ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde konuşan Vali Güvençer, Manisa’da göreve başladığından buyana Manisalılarla çok güzel birliktelikler kurduklarını, niyetlerinin güzel olduğunu, birlik ve beraberlik içinde çok güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti
Ziyaretlerinin ardından 19 Mayıs Stadyumunda Manisaspor ve Elazığspor arasında oynanan maçı da izleyen Vali Güvençer Manisaspor’a ligde başarılar diledi.